NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржано предавање са темом “Израда процене угрожености од елементарних непогода и других...

Одржано предавање са темом “Израда процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа на нивоу локалне самоуправе“

0
2265
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У Великој сали градске општине Гроцка данас је одржано предавање са темом “Израда процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа на нивоу локалне самоуправе“ са почетком у 14 часова. Циљ предавања је упознавање кључних личности градске општине Гроцка на нивоу Штаба за ванредне ситуације и носилаца послова у вези са системом заштите и спасавања у градској управи, а све у циљу припрема за Израду процене угрожености од елементарних непогода и других несрећа и Плана заштите и спасавања градске општине Гроцка.

Предавање је одржао Ненад Комазец из службе С4 Глобална безбедост. Предавању су присуствовали председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, чланови Штаба за ванредне ситуације на територији градске општине Гроцка, чланови Комисије за елементарне непогоде на територији градске општине Гроцка, чланови Штаба за зимску службу као и начелници одељења општинске управе.

Извор и фото: гроцка.рс

_DSC8115 _DSC8116 _DSC8119 _DSC8120 _DSC8127 _DSC8133

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR