Свечано отворени дечији паркићи у Дражњу и Умчарима

0
2078
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У насељима Дражањ и Умчари јуче су свечано отворени дечији паркићи, чије је уређење финансирала Градска општина Гроцка.

Свечаном отварању присуствовали су председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, директор ЈП „Водовод и канализација“ Гроцка Ђорђе Јевтић и господин Драгољуб Симоновић, мештани и најмлађи суграђани ових насеља.

Све је одисало у духу игре, граје и дечијег смеха. Малишани су видно уживали, забављајући се на справама , које су постављене у оквиру паркова.

Деци из Дражња овакав гест општине Гроцка значи много, јер до сада у овим насељу није постојао дечији парк и заиста деца нису имала простор, где би моглa да проводе слободно време,играју се и друже. У Умчарима стари паркић је замењен модернијим справама, тако да ће деца и у овом насељу имати прилику да се играју и друже у сасвим другачије опремљеном простору.

Након отварања паркића у Умчарима, председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић је са директором школе Владимиром Бокићем обишао је радове који се изводе на замени дотрајалих степеништа испред улаза у Основну школу „Мића Стојковић“ које је финансирала градска општина Гроцка.

ФОТОГРАФИЈЕ ОВДЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR