Свечано отворени дечији паркићи у Ритопеку и Заклопачи ФОТО

0
2210
NextWEB hosting
NextWEB hosting

 

У насељима Ритопек и Заклопача данас су свечано отворени дечији паркићи, чије је уређење финансирала Градска општина Гроцка

Свечаном отварању присуствовали су председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић са општинским руководством, председник ОО СНС Гроцка Драгољуб Симоновић, мештани и најмлађи суграђани ових насеља.

У оквиру свечаног отварања за малишане је организован део комада дечије представе „Маша и меда“,. Глумци су анимирали децу, поделили им слаткише и балоне. Све је одисало у духу игре, граје и дечијег смеха. Малишани су видно уживали, забављајући се на справама , које су постављене у оквиру паркова.

Деци из Ритопека и Заклопаче овакав гест општине Гроцка  значи много, јер до сада у овим насељима нису постојали дечији паркови и заиста деца нису имала простор, где би моглa да проводе слободно време,играју се и друже. У наредном периоду уредиће се нови паркићи за малишане у насељима Умчари, Дражањ и Врчин.

Након отварања паркића у Ритопеку, председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић је са сарадницима обишао подручну школу „Никола Тесла“, у овом насељу ,где је са директором школе Драгољубом Гачићем  и школским руководством договорено да се школи донира одбојкашка мрежа са конструкцијом и рефлектор. Покренута је иницијатива да се поруши стари објекат који се наслања на школу и који представља озбиљну опасност по безбедност ученика.

Галерију фотографија можете погледати ОВДЕ

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR