СНС Гроцка пуни сале широм општине: После Умчара, Врчина и Гроцке, препуна сала и у Винчи ФОТО

0
2472
NextWEB hosting
NextWEB hosting

После Умчара, Врчина и Гроцке, СНС Гроцка одржао је синоћ трибину у препуној сали и у Винчи 

Показали смо да када смо уједињени и држимо се заједно, ништа нас не може зауставити,а можемо све.
Више стотина људи синоћ је подржало Општински одбор СНС Гроцка и одборничку листу Скупштине општине Гроцка „Александар#Vucic‪#‎Srbijapobedjuje‬”, на завршној централној трибини у Дому културе у Винчи.
– Хвала вам на оваквом лепом дочеку, срећан сам што баш овде у мојој Винчи могу да се представим данас и да представим резултате свога рада које сам постигао заједно са вама. Од најбитнијих резултата издвојио бих почетак радова на изградњи водовода на Зучкој капији и рушење старог Дома здравља на улазу у Винчу где ће бити изграђена нова пијаца. Ускоро ће бити изграђене и трибине на стадиону ФК Винча. Циљ нам је изградња водовода у Ритопеку, прикључивање Болеча на систем Макиш Младеновац, асфалтирање свих улица до 2020. године и насипање свих атарских путева. – рекао је члан Главног одбора СНС и кандидат за одборника у Скупштини општини Гроцка Стефан Дилберовић.


– Током четири претходне године успели смо да подигнемо општину са дна, да вратимо дугове, стабилизујемо финасије и покренемо инвестиције. Одржао сам велики број зборова са грађанима у свим насељима на општини и сигуран сам да је неопходно да се грађани активније укључе у планирање развоја својих насеља заједно са нама , јер само одговорном и ангажованом политиком, уједињени можемо обезбедити бољу будућност за младе генерације- рекао је председник Општинског одбора СНС Гроцка Драгољуб Симоновић.– пише на сајту ОО СНС Гроцка

ФОТОГРАФИЈЕ 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR