ВРЧИН: Одржан Петровдански шаховски турнир

0
2330
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Први Петровдански појединачни турнир  у шаху одржан је данас у просторијама Основне школе ,,Свети Сава“  у Врчину  са почетком у 10 часова. Организатор турнира је Шаховски клуб „Врчин, чији је председник Радивоје Старчевић, и Месна заједница Врчин, чији је председник Радомир Аврамовић,  под покровитељством Градске општине Гроцка.

Турниру су присуствовали чланови општинског већа Живадин Митрић, Зоран Којић, Бојана Пауновић и Миодраг Ракић, као и директор ЈП ,,Пијаце и зеленило“  Дејан Миланковић, господин Драгољуб Симоновић и директор Основне школе ,,Свети Сава“ Добрица Синђелић.

На самом почетку турнира такмичарима и свим присутнима обратио се председник Месне заједнице Врчин, Радомир Аврамовић.  Након тога судија турнира Драган Јосиповић, указао је такмичарима на правила турнира и пожелео им срећу. На турниру је учествовало тридесет играча, од тога шест омладинаца. Играло се седам кола, са темпом од  15 минута по играчу.  На паузи књижевник Витомир Теофиловић је својим афоризмима забављао шахисте.

Свим играчима су уручене захвалнице а победницима турнира и пехари.  Прво место освојио је Марко Максимовић, друго место освојио је Владимир Чобић и треће место освојио је Борис Кукић.

Овај догађај је медијски испратила екипа емисије Јутарњег програма  Радио телевизије Србије.

grocka.rs

DSC_7310 DSC_7303 DSC_7316 DSC_7319DSC_7473 DSC_7466DSC_7478DSC_7359 DSC_7358 DSC_7363

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR