ВРЧИН: Од синоћ пристижу нови камиони у “Еко Гроцку” (ФОТО+ВИДЕО)

0
2371
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У депо комуналног предузећа „Еко Гроцка“ у Врчину касно синоћ почела су да пристижу нова комунална возила која ће одржавати чистоћу у насељима наше општине у наредне две деценије.

Нова флота бројаће двадесет нових камиона. Први пут је приликом набавке нових возила вођено рачуна о специфичним инфраструктурним условима на нашој општини и по први пут су купљена наменска возила различинитих карактеристика, капацитета и величине.  За грађане то значи да ће се убудуће чистити све улице, без обзира на њихову ширину. Остатак флоте ће наставити да пристиже током наредних дана.

Прве камионе дочекали су заједно председник општине Гроцка, Стефан Дилберовић и директор Магипа, Филипо Пироне , чланови већа Зоран Којић, директорка Дирекције за изградњу, Рушка Мркић, заменик председника Скупштине ГО Гроцка, Зоран Костић, као и председник Општинског одбора СНС Гроцка, Драгољуб Симоновић.

Први контигент нових контејнера већ се поставља, а контејнери су постављени у насељима Гроцка и Врчин. У наредних неколико дана сукцесивно ће се заменити сви контејнерски пунктови, након чега следи подела нових канти за смеће по домаћинствима. Апелујемо на грађане да у нове пластичне контејнере не убацују жар из пећи да се контејнери не би запалили, тј. да сачекају да се пепео охлади пре него што га убаце у контејнер.

 


Фотографије можете погледати на  ФБ порталу VIDEO

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR