ГО ГРОЦКА: Одржан састанак поводом пуштања у рад система за наводњавање кап по кап

0
2191
NextWEB hosting
NextWEB hosting

На иницијативу председника градске општине Гроцка организован је састанак са директорком Снежаном Врачар из Секретаријата за привреду – одсек за пољопривреду, техничким директором Владимиром Баталовићем из ЈВП „Београд воде“ и Небојшом Гашићем и Душаном Марчетом такође из одсека за пољопривреду.

Испред општине састанку су присуствовали председник општине Стефан Дилберовић, заменик председника скупштине Зоран Костић и директор ЈП „Водовод и канализација Гроцка“ и неки од пољопривредника који су заинтересовани за прикључивање на систем наводњавања кап по кап.

Следеће недеље ће се организовати обука и проба пуштања система кап по кап и пуњење бунара како би се отклонили евентуални технички недостаци обзиром да ће систем кап по кап профункционисати у наредних месец дана.

Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи биће накнадно обавештени о прикључку, начину плаћања и добиће одговоре на све питања.

Збор грађана о систему кап по кап биће организован у понедељак 29. фебруара 2016. године у Месној заједници у Бегаљици у 19 часова и 1. марта 2016. године у Месној заједници у Пударцима.

Молимо све потенцијално заинтересоване произвођаче да присуствују овим састанцима како би отклонили све сумње и неоумице. Такође се моле да са собом понесу бројеве парцела које би евентуално наводњавали.

grocka.rs

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR