NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
ЗАКЛОПАЧА: Завршени радови, председник општине обишао реновирану школу (ФОТО+ВИДЕО)

ЗАКЛОПАЧА: Завршени радови, председник општине обишао реновирану школу (ФОТО+ВИДЕО)

0
2864
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Подручну Основну школу “Илија Гарашанин“ у Заклопачи данас су обишли председник градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заменица председника скупштине Града Београда Андреа Радуловић, помоћница секретара Секретаријата за образовање и дечију заштиту Елена Билић, члан већа задужен за образовање Живадин Митрић, директор школе Драган Гојковић и Срђан Михајловић испред Месне заједнице Заклопача.

Реновирање просторија школе започето је у јануару, а радове је финансирала Градска општина Гроцка. Урађен је нови ламинат у свим учионицама, окречене су све просторије и замењена је дотрајала унутрашња расвета. Директор школе Драган Гојковић је председнику Дилберовићу уручио захвалницу за помоћ при уређивању школе. Јована Марковић из КУД-а „Србија“ из Заклопаче искористила је ову прилику да председнику Дилберовићу уручи захвалницу за помоћ у виду донације овом Културно-уметничком друштву. Деца су у част гостију приредила програм.

„Мени је много драго када видим осмех на лицима деце овде у Заклопачи и што су задовољна како им школа сада изгледа. Многи пре мене су запоставили ове подручне школе, које свака на свој начин имају неку драж, а непходно је овако доброј деци обезбедити потребне услове за нормално школовање.“ изјавио је председник Стефан Дилберовић.

„Драго ми је што сам данас са вама и што сте ми указали овакву част. Похвалила бих рад председника Дилберовића који се бори за ову општину, а сам циљ града Београда је да улаже што више средстава у школе.“ изјавила је Андреа Радуловић, заменица председника скупштине града Београда.

Извор и фото: grocka.rs

Видео можете погледати ОВДЕ

Joш фотографија можете погледати ОВДЕhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.893379504093730.1073742002.726908757407473&type=3

 

_DSC7986 _DSC8015 _DSC8040 _DSC8043 _DSC8069 _DSC8071

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR