Започела изградња прикључка Зучка капија – Лештане – Калуђерица на цевовод Макиш – Младеновац VIDEO+FOTO

0
2379
radovi lestane
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Градоначелник Београда Синиша Мали са председником Градске општине Гроцка, Стефаном Дилберовићем обишао је данас радове на изградњи водовода Зучка капија – Лештане –  Калуђерица који ће обезбедити сигурно снабдевање водом више од 100.000 људи који живе у Болечу, Лештанима, Винчи, Ритопеку  и Калуђерици из магистралног цевовода Макиш – Младеновац.

“Важно је да ти људи, сада више неће имати проблем са снабдевањем водом, него ће и велики број наших суграђана по први пут добити пијаћу воду“, рекао је Мали, додајући да је дефинисан програм да у наредних осам година сваки грађанин Београда добије прикључак на канализацију, водовод, добије асфалт до своје куће. Ово су радови које не видите голим оком, које не радите у предизборној кампањи, ово су радови које радите због тога што чврсто верујете у то да тим људима треба обезбедити и канализацију и водовод и асфалт“, рекао је Мали.

Он је најавио и да ће се, оно што је важно за Гроцку, половином марта кренути у прве радове на изградњи канализационе мреже. Тада ће бити организована конференција на којој ће јавности бити упозната са детаљним плановима радова и изградње канализационе и водоводне мреже у свакој од општина града Београда.

„ Ово су изузетно важни радови на нашој општини јер највише проблема имамо са водоводом и канализацијом и овим ћемо решити огроман проблем у летњем периоду када су становници овог дела општине имали проблема са водоснабдевањем. Такође бих најавио са ће се 15. марта започети и коначно уређење калуђеричког канализационог колектора на месту потока, који ће коначно решити овај велики еколошки проблем највећег насеља општине чији су становници током летњих месеци трпели невероватан смрад.“ истакао је председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић

Галерију можете погледати ОВДЕ. Video OVDE

Izvor:grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR