Излет у зелене оазе Гроцке деце из Центра у Звечанској улици

0
1904
NextWEB hosting
NextWEB hosting

На позив челника општине Гроцка Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској улици, у Гроцку се у среду 12. августа запутио аутобус са близу 40 малишана узраста од 4 до 11 година, у пратњи 10 васпитача.

Гостољубиви домаћини малишанима који су се данима унапред радовали излету, и уједно водичи кроз зелене оазе и занимљивости Гроцке, били су заменица председника општине Гроцка Јасмина Мандић, добро позната по хуманитарним активностима усмереним ка најмлађим и најугроженијим становницима Општине, и Зоран Костић, заменик председника СО Гроцка.

У башти Ранчићеве куће, лепотице народног неимарства и седишту Центра за културу Гроцка, деца су се у хладу липа и столетних ораха поиграла и освежила, а право усхићење настало је када су посетила коњички клуб „Урбан каубој“ у Гроцкој. Увек расположени домаћин Ненад Паунић дочекао је госте са коњима опремљеним за јахање, и уз цику и радост, деца су уживала у додиру са племенитим четвороношцима.
Оваквој јединственој прилици нису одолеле ни васпитачице, које су се такође „провозале“ на коњским леђима са најмањом децом у наручју.

Уз пољупце, махање, осмехе на лицима и пропитивања када ће поново доћи, деца су пуна утисака кренула назад, у установу у Звечанској улици у којој бораве.

Текст: Зорица Атић

11

10

9

8

7

6

5

4

2

1

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR