ОКРЕТ Театар са представом „Кир Јања“ у Гроцкој

0
2561
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Позоришна представа „Кир Јања“ Окрет театра из Београда, биће одиграна у понедељак, 28. марта у 12 часова за старије ученике ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој, у организацији Центра за културу Гроцка.

DKSG Kir Janja

Представа „Кир Јања“ у адаптацији и режији Окрет театра из Београда рађена је по једном од најпознатијих дела Јована Стерије Поповића и као таква део је обавезне школске лектире. ОКРЕТ ТЕАТАР је позоришна трупа основана 2012. године у Београду, са жељом да својим представама деци и младима приближи свет лектире.

На духовит, занимљив и лепршав начин, уз креативно осмишљену сценографију и оригиналну музику, глумци су оживели живописне ликове којима је Стерија описао стање у тадашњем друштву, исмејавши поједине особине људи, универзалне и присутне у сваком времену.

Трупу чине дипломирани глумци са искуством стеченим кроз бројне остварене улоге у позориштима „Бошко Буха“, „Позориште на Теразијама“, „Југословенско драмско позориште“, „Народно позориште“, „Мадленианум“, као и у играним телевизијским серијама, дечијим телевизијским програмима и играним филмовима.

Глумачку екипу ове представе чине: Марко Николић, Данијела Танасковић, Марија Ћеранић, Милан Вранешевић и Никола Крнета.

Plakat

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR