Отворена млечна хала у Умчарима (ВИДЕО)

0
2090
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Данас преподне на пијаци у Умчарима, свечано је отворена млечна хала. Млечну халу свечано је отворио председник Градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, заједно са председником општинског одбора СНС Гроцка Драгољубом Симоновићем, директором ЈП „Пијаце и зеленило Гроцка“ Дејаном Миланковићем, као и грађанима Умчара.

Тренутно је предвиђено да буде осам произвођача млечних и сухомеснатих производа, а у будућности, предвиђено је да овај број буде већи. Вредност радова је 1.100.000,00 динара, а средства су углавном обезбедили донатори, у сарадњи са општином Гроцка.

У изјави за медије, председник општине рекао је да је ово наставак улагања у пијаце на територији општине Гроцка. „Ово је само још један потез којим се трудимо да све пијаце на нашој територији доведемо у пристојно стање. На овој пијаци произвођачи млечних и сухомеснатих производа, продавали су своје производе на отвореном, а сада имају све услове да то раде у затвореном, и тиме предвиђеним простором. Сутра преподне отворићемо и млечну халу у Врчину, а 1. октобра планирамо отварање пијаце у Калуђерици.“

Поред председника општине Стефана Дилберовића, отварању су присуствовали и чланови општинског већа Зоран Којић и Зоран Милићевић, као и директор ЕДБ Гроцка Драган Срејић.

Дилберовић се такође, у разговору са грађанима Умчара и околних села додатно упознао са текућим проблемима који постоје у овим насељима, и изразио очекивања да ће добрим радом, у сарадњи са грађанима бити решени на задовољство свих, како општине, тако и самих житеља овог дела општине.

DSC_5626 DSC_5633DSC_5647DSC_5693

Галерију фотографија можете погледати ОВДЕ

 

Фотографија корисника Grocka Info Portal

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR