Отпочиње са радом ЛИКОВНА радионица Центра за културу Гроцка

0
2291
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Од цртања се расте: средом и петком у терминима од 14 до 15:30 часова у ОШ „Илија Гарашанин“ у Гроцкој.

Ликовна радионица Центра за културу Гроцка намењена ученицима основних школа са територије општине Гроцка отпочиње са радом у среду 4. марта у основној школи ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој.
Радионица је у марту месецу 2015. године бесплатног карактера за ученике/полазнике, и одржаваће се средом и петком у терминима од 14 до15:30 часова, у просторијама кабинета за Техничко образовање ОШ ,,Илија Гарашанин“ у Гроцкој.

Шта нас очекује на пролећној ликовној радионици? Ликовна радионица у пролећном циклусу:
– Подучава полазнике да уочавају, истражују и изражавају се на ликовно креативан начин, применом различитих ликовних и примењених техника.
– Упознаје полазнике са основама ликовних техника и ликовног језика, који се изражава ликовним елементима ( тачком, линијом, обликом, бојом…)
– Подстиче и негује дечју машту, развија осећај за лепо, али и осећај за тимски рад и пријатељство кроз креативно проведено време.
– У складу са узрастом полазницима је омогућено да користе литературу, монографије, каталоге и на тај начин упознају дела познатих уметника
– Развија и подстиче критичко мишљење у односу на свој и радове осталих полазника.

Приступ ученицима/полазницима је индивидуалан, са уважавањем и поштовањем сензибилитета сваког детета понаособ. Водитељ радионице је Марион Дедић, дипл. сликар.

За пријављивање и све додатне информације:
Центар за културу Гроцка, 011 850 23 21

crtana ruka

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR