Aleksandar Vučić posetio opštinu Grocka

0
484

vucic-u-grockoj-vrcinu-brestovikuAleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS je posetio opštinu Grocku a posebno se zadržao u naseljima Brestovik, Grocka i Vrčin.

U Brestoviku se susreo sa velikim proizvođačima voća iz našeg kraja I upoznao sa problemima koje imaju. Takođe je posetio novu veliku hladnjaču koja ima velikih problema sa lokalnim vlastima oko dobijanja dozvole za struju.

Nako toga se uputio u Grocku gde je pred oko 300 ljudi otvorio renoviran park u kojem će omladina I deca Grocke moći bezbedno da se igraju I druže. Prilikom otvaranja Aleksandar Vučić se obratio prisutnim građanima I zahvalio aktivistima koji su učestvovali u obnovi parka a posebno naglasio da će uskoro doći do promena u državi a da je SNS podneo predlog novog zakona o javnim nabavkama kojim bi se uštedeo novac, a veći deo istog se ulagao u poljoprivredu. Takođe je izjavio da postoji budućnost za našu decu I da je budućnost ostanka u Srbiji kada se dese promene na sledećim izborima.

Posle otvaranja parka za decu u Grockoj, gospodin Vučić se uputio u Vrčin gde je otvorio još jedan renoviran park u Takovskoj ulici.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR