Ana i Stojke u šemi!

0
520

Autor: Ekipa Alo! | 13.05.2014

Pop pevačica Ana Nikolić očigledno je slaba na sportiste, pa je nedavno započla ljubavnu romansu sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Vladimir Stojković: Pravi džentlmen

Vladimir Stojković: Pravi džentlmen | Foto: Mitar Mitrović

Kako „Alo!“ saznaje, njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj, nakon čega su počeli intenzivno da se dopisuju, a zatim i viđaju. U četvrtak uveče, pevačica i sportista su se prvi put pojavili zajedno na večeri u jednom beogradskom restoranu.
– Ana i Stojke su se nedavno našli u istom društvu sa zajedničkim prijateljem, gde su se zvanično i upoznali. Dugo su ćaskali, a onda su razmenili i brojeve kako bi ostali u kontaktu. Već sutradan, počeli su da razmenjuju poruke i da se dopisuju, a ubrzo su se i videli i shvatili da među njima ima hemije i nešto više od prijateljstva. Trenutno im ne odgovara da javno eksponiraju vezu jer su se oboje opekli što su medijima priznali prethodne partnere.

Lepa, ali kako kuva?

Voli sportiste: Ana Nikolić | Foto: Vladimir Lukić

Obično se viđaju u Vladimirovoj kući na Dedinju, ali kako će on morati uskoro da otputuje u Grčku, biće im mnogo lakše, pa će Ana svaku slobodnu priliku koristiti da otputuje kod njega, gde će moći da se opuste i uživaju.
Ona je pevala u sredu na otvaranju jednog splava i Stojke je rezervisao glavni separe kako bi ispratio njen nastup, a u četvrtak je nastupala na humanitarnoj večeri kojoj je takođe prisustvovao, da bi zatim otišli u jedan restoran nešto posle ponoći. Tamo su se zadržali sat i po, večerali su, pričali, koliko znam,
nisu se ljubili jer je tu bilo ljudi, a onda se zajedno uputili u nepoznatom pravcu njegovim auktomobilom – priča nam blizak izvor Nikolićevoj.
Pozvali smo Stojkovića kako bismo čuli njegov komentar, ali se on nije javio do zaključenja broja, dok je pop pevačica ostala nedostupna za komentar.

Stojke i Mandić zamenili devojke

Nekad Stojketova: Dejana Živković

Nekad Stojketova: Dejana Živković | Foto: Andrej Isaković

Vladimir Mandić je pre mesec dana okončao višemesečnu ljubavnu romansu sa Anom Nikolić i prošetao novu devojku Dejanu Živković. Inače, manekenka je izašla iz anonimnosti kada je otpočela vezu sa bivšim golmanom Partizana, a njega je zamenila rukometašem.

Ljubav opet  cveta: Marija Petronijević i Vlada Mandić

I on je donžuan: Vlada Mandić

Dok Mandić i Živkovićeva javno uživaju u vezi, Stojković i Nikolićeva odlučili su da se ne eksponiraju, već da uživaju dalje od očiju javnosti.

Autor: Ekipa Alo! | 13.05.2014

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR