Boleč 4. dan bez vode

6
1003

Sinoć oko 18h je puštena voda, nažalost ponovo oko 23.30 se dogodila havarija na cevi ispod auto puta.

Ekipe vodovoda su na licu mesta i rade na otklanjanju istog.

2 cisterne sa vodom ce kružiti višim delovima Boleča.

Na česmi u centru Boleča ima vode i gradjani mogu uzeti vodu sa nje. Boleč za sada dobija 11L u sekundi sto je nekih 45% od potrebne količine.

Iz Vodovda mole za strpljenje i razumevanje u ovim okolnostima.

Juče je zamenica predsednika opštine Jasmina Mandić obišla radove i lično se uverila o složenosti radova ispod auto puta.

Direktor Vodovoda Slavoljub Stevanović tom prilikom je istako da su preduzete sve mere da se ova situacija sto pre reši i naglasio da do sada nije bilo moguće zameniti staru cev jer je zemljište u tom delu močvarno i nije bilo moguće bilo sta raditi do pre neki dan, sto se tice trenutne situacije Boleč dobija vodu sa 3 bunara trenutno, sto je ukupno 11 litara u sekundi, dok 3 bunara od kojih ide ovaj problematicni cevovod su isljučena i koja bi davala dodatnih 13 L u sekundi. Mi razumemo gradjane, ali moraju i oni nas razumeti, treba doći i uveriti se da je zaista ovo složena operacija zamene cevi. Molimo gradjane za razumevanje, razumemo njihovo nezadovoljstvo, ali moraju biti strpljivi i nadam se da nas većina razume istakao je Stevanovic koji je vec 3 dan zajedno sa radnicima na terenu.

Komentari

komentari

6 KOMENTARA

  1. Мора само да се умре, све остало је по избору. Ако људи који примају плату за одређени посао нису у стању да обављају исти, нека се склоне. Србија има преко 700,000 незапослених и међу њима сигурно постоје способни који би се са великом захвалношћу прихватили посла у комуналном предузећу. Немам ни грам разумевања за те квази председнике и квази директоре јер нико од њих нема разумевања ни за мене. Своје рачуне редовно плаћам и никог није брига дали имам или немам посао. Толико!

    • Kad se Aca Vucic bude pitao zasto je izgubio izbore neka odgovor trazi od svojih koji vladaju Grockom. Ovo je cist bezobrazluk.

  2. Kakav je taj Stevanovic lazov i hohstapler to nema nigde. Boli njega uvo sto mi treba da pocrkamo od zaraze ne kupajuci se danima. Kako ga nije sramota da trazi razumevanje, nek bude srecan ako ne dobije iza usiju kad bude vidjen na ulici.

  3. Siguran sam da vodovod ima vecu fakturisanu kolicinu vode nego proizvedemu. Kad nam vazduh pustaju par puta mesecno umesto vode da zavrti brojac.
    Trosim vodu kao da punim olimpijski bazen svakog meseca.
    Nesposobnjakovici jedni niste u stanju bespravno prikljucene da resite decenijama niste u stanju nijedan mesec da obezbedite kontinuitet u snabdevanju, niste u stanju da logicno objasnite vasu nesposobnost. Samo su sigurne vase pozicije i plate.

  4. Lazu da je sinoc bilo vode, NIJE DOLAZILA do jutros, i to nekih par sati i ponovo je nema, a o pritisku da i ne govorim. Neki delovi Boleca nisu uopste imali vodu kao na primer 29.novembar!!!!! Uzas i bezobrazluk! Treba alarmirati i sredstva javnog informisanja kao i inspekciju, cisto da se vidi i zna sta se ovde svakog leta radi, kako se narod muci na 40 stepeni! I da, NEMAMO RAZUMEVANJA!!!!!! JER JE OVAKO SVAKOG LETA!!!!!!

POSTAVI ODGOVOR