Danijela Vranić mislila da je Kosmajac muzičar!

0
593

Nedavno se pojavila informacija da je poznata kraljica splavova, pevačica Danijela Vranić u vezi sa narko – dilerom Dragoslavom Kosmajcem. Kao glavni razlog zbog kojeg je pevačica dovedena u vezu sa ozloglašenim čovekom jeste njena tajna ljubav, tačnije anonimni muškarac sa kojim je u vezi, a krije ga daleko od očiju javnosti.

Pozvali smo Danijelu da nam prokomentariše njenu navodnu aferu sa kontraverznim biznismenom, a ona je odgovorila u svom fazonu.

– Kada sam pročitala naslov da sam u vezi sa Kosmajcem, pomislila sam da je u pitanju onaj muzičar. Bila sam iznenađena kako me sa njim spojiše. Međutim, kada sam videla da je to neki čovek kome prvi put u životu oči vidim, tek tad sam se iznenadila – preokomentarisla je Danijela u svom stilu.

Na naše pitanje zbog čega krije svoj emotivni život i da li je zaista Kosmajac taj “tajanstveni” muškarac sa kojim je bila u vezi i raskinula, Danijela je rekla:

– Uživam u ljubavi sa svojim dečkom. Naravno, nemam potrebu da ga medijski eksponiram baš iz tog razloga što nisam od onih koji po svaku cenu vole da bodu oči emotivnim životom. Nismo raskinuli, baš nam je lepo. Naravno, nije u pitanju taj kontraverzni biznismen o kojem vi pričate – rekla nam je Danijela i dodala:

– U životu sam sve sama stekla. Zahvalna sam porodici i prijateljima koji su uvek tu uz mene i zaista sam ponosna i na svoju karijeru – rekla je Danijela za “Puslonline”.

(PulsOnLine)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR