Kaluđerica: Od svađe zbog psa do pokušaja ubistva

0
474

policija 

Dvojica komšija posvađala su se pre nego što su pošli na posao. Posle žustre svađe Bojan J. uzeo je kuhinjski nož i pet puta ubokomšiju . Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica su se posvađali pre nekoliko dana zbog psa.

Nesrećni mladić je prebačen u Urgentni centar i lekari mu se bore za život.  Bojan J. je odmah nakon pokušaja ubistva pobegao sa lica mesta ali je ubrzo uhapšen i određen mu je 48-časovni pritvor, javlja TV Pink.
______________________________________________________

Bojana Nikolova (40) jutros je ispred kapije porodične kuće u Kaluđerici nožem pet puta izbo komšija Milan Janković (56) zbog svađe oko psa lutalice. Bojan je tri puta uboden u stomak i dva puta u leđa.

Izbodeni muškarac je tako ranjen seo u svoj automobil i sam se odvezao u Hitnu pomoć u Kaluđerici, odakle je prebačen na Urgentni centar. Operisan je i u stabilnom stanju.

Na lice mesta vrlo brzo je došla policijska ekipa, a Janković, koji je prvo pobegao s lica mesta, ubrzo se vratio i sam predao policiji.

– Posvađali su se oko psa lutalice koji se pojavio u ulici pre desetak dana. Komšija je nekoliko puta dolazio da se žali, napadajući Bojana da je to njegov pas i da mu je zaklao nekoliko kokoški – ispričala je Bojanova tašta.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR