Nedeljni horoskop od 15. do 21. septembra: Pogledajte šta kažu zvezde!

0
482

U ovom nedeljnom horoskopu saznajte šta vas čeka u ljubavi, na poslu, i kakvo će vam biti zdravlje.

OVAN
LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će uživati u dvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

OCENA: LJ 4, K 4, Z 5

BIK

LJUBAV: Neki će konačno uspeti da otvore svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to veliki korak napred u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voleti. Samci će ljubav tražiti kroz razmenju ideja.

KARIJERA: Sanjaćete o kvalitetnijem poslu i većim pravima. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Sradnja će i dalje biti ključ vašeg uspeha. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervoze.

OCENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Sve će doći uz strpljenje.

KARIJERA: Ne želite da se bavite svim i svačim, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da bi stigli do nečeg boljeg. Štedite svoju snagu.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar film, najbolje komediju.

OCENA: LJ 4, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu uglavnom će biti površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo.

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba uraditi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Sigurnost i sve bolja finansijska situacija daće vam novu motivaciju za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Imate pravo malo da se opustite i proveselite.

OCENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to veliki trud s jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, i sveže ideje. Vaša disciplina, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Činiće vam se da možete da pokrenete brda.

OCENA: LJ 5, K 4, Z 5

DEVICA

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali i dalje postoji mogućnosti sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite još malo strpljivi i negujte ono što imate.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite ne opuštanje.

OCENA: LJ 5, K 5, Z 4

VAGA

LJUBAV: Bićete tajanstveni, ali i spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

OCENA: LJ 4, K 4, Z 5

ŠKORPIJA

LJUBAV: Pred vama su lepši ljubavni dani. Ako je zapelo između vas i partnera, sada ćete se oboje otvoriti i opet početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Bićete i prijatelji.

KARIJERA: Neki će verovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošu uvideti da ih ipak nemaju. Otuda će se smejati sami sebi. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim saznanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite materijalista. Duh pokreće sve.

OCENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRELAC

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi jako da vam se svidi. Možda ćete se dvoumniti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili se upustiti u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama bi dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kolega koji jedva čekaju da nešto učine. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite. Pokrenite sebe i druge.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta.

OCENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Postaće vam zanimljivije jer će biti više prilika za kretanja među osobama suprotnog pola. Stoga će oni koji još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. Oni u vezama razmenjivaće nežne reči koje će imati učinka.

KARIJERA: Nastavljate da težite visokim ciljevima, a okolnosti ljudi i događaji podupiraće se vas u tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih poslovnih zaostataka koje niste vi uzrokovali. Kako god bilo, rešićete i njih.

ZDRAVLJE&SAVET: Iskoristite svaki sunčani dan.

OCENA: LJ 5, K 5, Z 4

VODOLIJA

LJUBAV: Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje povesti se za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će ići u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove ideje sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

OCENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Sve na poslu vrteće se oko saradnje s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drugačija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomišite sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

OCENA: LJ 4, K 4, Z 4

Autor: vecernji.hr

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR