Nedeljni horoskop od 19. do 25. oktobra

0
668

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Pokušavate da se izborite za ono do čega vam je veoma stalo, ali ne uspevate da uradite sve što biste želeli. To se odnosi naročito na mlade kojižele da započnu privatni biznis. Trudite se da nađete način kako da rešite velikiproblem u vezi sa nekretninama. U ovom periodu doći će do poboljšanja finansijske situacije, zahvaljujući novom honorarnom poslu. Dobro se snalazite ufinansijama samo ukoliko radite u banci.

Ljubav – Veoma ste ljubomorni, zbog čega je partner jako nezadovoljan. Truditese da mu pokažete da ste vi dominantni u vezi, a u stvari u velikoj meri zavisiteod njega.

Zdravlje – Vreme je da posetite lekara.

BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Stalni saradnik je jako zahtevan. Ukoliko se radi o šefu,prilično jenervozan i veoma ambiciozan, pa zato pokušajte da mu budete desna ruka uposlu – biće vam veoma zahvalan.

Trebalo bi da potražite neki dopunski posao preko Strelca ili Vage. Prihodi uglavnom pristižu prekopartnerskih odnosa, a poslovni aranžman koji ste napravili još pre nekoliko godina i dalje vam donosi dobit.

Ljubav – Osećate se dobro u društvu stalnog partnera, pogotovo ukoliko ste već nekoliko godina u vezi.Bikovi koji su na početku nove ljubavi trebalo bi da sačekaju da vide šta ona druga strana ima “u ponudi”.

Zdravlje – Potrudite se da vodite uredniji život.

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao – Ne dozvoljavate da vam se bilo ko meša u poslove. Naredni dani biće prilično naporni, pogotovo ukoliko imate ideju o nekom novom poslu ili očekujete poziv iz inostranstva. Ukoliko je ikako moguće, bilo bi dobro da smanjite troškove. Proverite da li ste sve otplatili i isplatili.Pazite da ne izgubite kreditnekartice ili novčanik.

Ljubav – Stalni partner vam prebacuje da nemate dovoljno vremena za njega, dok se onaj drugi,nestalni neizjašnjava, ali od vas očekuje neku vrstu obećanja.Na jednom putovanju očekuje vas romantična avantura, koja bi mogla da bude na duže staze.

Zdravlje – Ostavite duvan i više se šetajte.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Tokom celog perioda bićete pomalo ratoborni i tražićete razlog za svađu sa najbližim saradnicima.Prilično ste rasejani, jer ste zaokupljeni razmišljanjem o tome kako da uvećate prihode. U ovom periodu nemojte sklapati nove poslovne ugovore. Dobićete ponudu za vanredni posao koji bi u roku od dve,trinedelje trebalo da se isplati.

Ljubav – Očekujete poziv od osobe koja ne živi u vašem mestu. Došlo je vreme za akciju, trebalo bi danapravite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.I vi i partner skloni ste raspravama,a kad se pridružei članovi porodice problem postaje nerešiv.

Zdravlje –Promenite načini shrane.

LAV(23.7.22.8)

Posao – Ulazite u period tokom kojeg ćete se trošiti, i fizički i psihički.Moždane bi trebalo da se odupiretejednom saradniku, iako vas pomalo kinji.Nemate nikakav specijalan odnos prema novcu,jer od posla nestižete ni da ga potrošite. Pokušajte da izbegnete rođake ili kolege koji od vas često pozajmljuju veće sume novca. Bez obzira koje ste godište,mlađi članovi porodice prave vam velike probleme. Ali, ne opterećujte se previše time.

Ljubav – Pokušavate da budete ljubazni,a ustvari niste mnogo zainteresovani za stalnog partnera.U ovomperiodu moguća je kratka,strastvena ljubav ili veza u tajnosti.

Zdravlje – Lupanje srca.

DEVICA(23.8.22.9)

Posao – Budite oprezni u partnerskim odnosima Ribama i Vodolijama. Najviše dobiti doneće vam putovanja, naročito u inostranstvo.Ne započinjite novi posao sa mladim ženama. U ovom periodu očekuju vas razgovori o veoma unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Verovartno ćete biti veoma uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.

Ljubav – Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i tako sebe nepotrebno nervirate.Verovatno će vam se dopasti jedan sportista ili ambiciozna osoba. Obradovaće vas poseta mlađe rođakekoja će vam doneti lepe vesti ili poklone.

Zdravlje – Budite pažljiviji, jer je moguća povreda.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Čini vam se kao da se mnogo toga zaverilo proti vvas. Postoje osobe koje vam neštoobećavaju,ali to ne ispunjavaju. Ali, nemojte previše da brinete jer će se situacija već nekako rešiti, osimukoliko radite u privatnoj firmi. Imate utisak da će neko da vas prevari, iskoristi ili na provokativan način da komentariše vaše prihode.

Ljubav – Stalni partner je prilično posesivan i nezadovoljan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu,posebno natemu rešavanja stambenog pitanja.Moguća je romansa sa Strelcima ili Vodolijom. Bliski članovi porodice previše vas opterećuju svojim poslovnim problemima.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni samo ukoliko napravite doba rizbor i ne podlegneteuticaju Ovna,Blizanaca ili Device. Ukoliko planirate da uzmete kredit u ovom periodu, budite veoma oprezni, pogotovo ako su u pitanju inostrane banke ili ako uplaćujete aranžman za putovanje,na rate.

Ljubav – Ne trudite se da bilo koga fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti.Zračite pozitivnomenergijom,ali to ne znači da ćete moći da ostvarite uspešan ljubavni život. Jedan Jarac ili Ribe su veomazahtevni. Neko u domu je veoma nervozan i očekuje od vas stalnu pažnju.

Zdravlje –Pokušajte da ostavite cigarete.

STRELAC(23.11.21.12)

Posao – Držite do stila i izgleda, uspevate da šarmirate osmehom, zavodnički ste nastrojeni i vrlo seksi – ito maksimalno koristite u poslu.Ostavljate utisak pouzdane osobe, ali pazite šta kome pričate i s kim sedogovarate. Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije. Većina ugovorenih obaveza i isplata kasniće će u ovom periodu.

Ljubav – Veoma ste samouvereni i spremni da rizikujete.Neko vas doživljava kao ozbiljnuk onkurenciju.Ukoliko vam se dopada mlađa osoba koja se bavi sportom,moguć jje susret u tajnosti. Nemojte biti previšeautoritativni.

Zdravlje – Pazite se padova i povreda.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Aspekt između planeta dovodi do toga da su vam ambicije veće od mogućnosti,spremni ste da seizlažete velikim naporima, ali su rezultati ispod očekivanog. Neodustajte od svojih planova,ali ukolikorešavate pitanje nekretnine,situacija bi mogla da bude prilično nepovoljna.Ništa ne kupujte,ništa ne potpisujte.

Ljubav – Da biste imali uspešan ljubavni život morate prvo da raščistite sa sobom i svojim potrebama.Akovam se dopadaju dve osobe istovremeno,bar napravite nekakvu selekciju.Jednu od njih volite više,ali onaživi u drugom mestu.

Zdravlje – Nervoza i nesanica.

VODOLIJA(21.1.19.2)

Posao – Povoljan period za dogovore,sastanke i službena putovanja. Niste zadovoljni ni mlađim nitistarijim saradnicima. Pokušajte da izbegnete polemike u kojima iznosite svoje negativne stavove. Dobro razmislite o poslovnoj ponudi jednog Jarca, Ovna ili Škorpije. Očekujte vanredne troškove u vezi sačlanom porodice.

Ljubav – Nešto ste očekivali da će se dogoditi, ali nije. Verovatno je u pitanju osoba koja živi uinostranstvu. Iako su vam očekivanja izneverena, ipak ne odustajte. Početkom perioda očekuje vas manjistres,moguće zbog nečijeg nezadovoljstva.Ne ulazite u zajednički biznis sa okolinom,partnerom ilirođacima.

Zdravlje – Više se odmarajte.

RIBE(20.2.20.3)

Posao – Spremni ste da rizikujete i da prihvatite novi poslovni aranžman,čak iako znate da vam saradnicinisu naročito pouzdani. Ukoliko vam dođe prijatelj sa molbom da mu pozajmite novac – dobrorazmislite.Trebalo bi da se angažujete oko novog posla koji bi mogao uskoro da vam se isplati.

Ljubav – Previše ste zaokupljeni analiziranjem osobe koja vam pravi velike probleme.Stalne primedbe navaš račun shvatite konstruktivnije i pokušajte da se promenite.Niste sjajan primer požrtvovanosti.Želite davam se drugi dive i da vas cene,ali oko najbližih se ne angažujete dovoljno.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR