Nedeljni horoskop od 6. do 12. jula

0
570

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Uprkos očiglednim zastojima, rešili ste da sprovedete u delo jedan projekat. Kao po običaju, ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. Možda čak i preterujete. Smirenost i izbegavanje brzopletih odluka je ono što se uvek savetuje osobama rođenim u vašem znaku. Tokom ovog perioda, sve stvari doći će na svoje mesto.

Ljubav – Umete da budete i te kako neodoljivi, ali samo kad hoćete. Narednih dana jednu osobu ćete spontano zavoditi.

Zdravlje – Većina se dobro oseća, čak mnogo bolje nego inače.

horoskop-cvet

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Period je odličan za polaganje ispita. Ne prenagljujte u poslovima sa komunikacijom. U disharmoniji ste pre svega sa samim sobom. Znate šta hoćete i grabite ka cilju, ali previđate sitnice. Mnogi Bikovi narednih dana doneće bitne odluke. Ukoliko niste dorasli situaciji, ne pravite se važni. Trenutno se valja učiti strpljenju.

Ljubav – Stalno vam se mota po glavi konflikt koji ste imali sa voljenom osobom. Nikako ne možete da se opustite, jer se plašite da se sličan nesporazum ne ponovi.

Zdravlje – Poslovni rizik i te kako utiče na zdravlje. Ukoliko poslovi teku glatko, i zdravlje će biti u redu.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Naoružajte se velikim strpljenjem, jer će verovatno doći do zastoja u poslovima. Ceo period biće u znaku novca. Toliko ćete biti okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinski problem. Ali, ukoliko budete dovoljno strpljivi situacija će se iskristalisati.

Ljubav – U ovom periodu verovatno ćete doći u konflikt sa Bikovima i Rakovima. Pazite šta pričate, jer se kasnije možete kajati. Prija vam opuštena atmosfera.

Zdravlje – Iako spolja delujete lepo i zdravo, nedostaje vam unutrašnji mir. Možda bi trebalo da ga potražite baveći se nekim hobijem. Odlazak kod lekara odložite za naredni mesec.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Kad je posao u pitanju, imate utisak da je situacija bezizlazna. Dali ste sve od sebe, ali i pored toga ne ide. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da bolje organizujete vreme, da se distancirate od posla, a bilo bi dobro i da odete na odmor.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna, zbog čega ste veoma nezadovoljni. Strpite se još malo, vrlo brzo će doći vaših pet minuta.

Zdravlje – Mnogi predstavnici znaka muku muče sa hroničnim bolestima, ali ne brinite – uskoro će zdravstveni problemi biti ublaženi.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet, nema te sile koja vas može zaustaviti. Tokom celog perioda bićete jako motivisani za posao i na svaki trenutak gledaćete kao na slavlje.

Uspeli ste da shvatite dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ne dozvolite lenjosti da pobedi. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete veoma zadovoljni i ispunjeni.

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Međutim, uvek imajte na umu da je u pitanju teren na kojem niko nikada nije siguran.

Zdravlje – Pokušajte da uspostavite čvršći kontakt sa prirodom. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati i vratiti veru u život.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Mnogi poslovi su u zastoju i ne odvijaju se onako kako biste želeli. Naoružajte se strpljenjem i sačekajte povoljnije dane, a u međuvremenu dobro analizirajte okolinu. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama. One vas čine srećnim i pomažu vam da normalno funkcionišete.

Ljubav – Ovih dana očekuje vas mnogo strasti i nežnosti, prepustite se uživanju. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što to situacija nalaže.

Zdravlje – Krajnje je vreme da krenete sa dijetom, jer ste u poslednje vreme preterali sa konzumiranjem hrane i pića. Mogući su bolovi u nogama.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – U ovom periodu očekuje vas prekretnica na poslu. Neki predstavnici znaka će promeniti posao, dok neke Vage planiraju odlazak u penziju. U svakom slučaju, ovo je početak nove, svetlije faze u vašem životu. Na mnoge stvari stavićete tačku, jer ste najzad rešili da se promenite.

Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da odradite. Nervni sistem je na udaru.

Ljubav – U vezi ste prilično naivni i uopšte vam ne pada na pamet da partner možda nije onakav kakvim se predstavlja.

Zdravlje – Da li ste razmišljali o tome da se uzalud iscrpljujete i trošite fizičku i psihičku energiju. Poželjna je ležernost.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – U poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Zahvaljujući unutrašnjem glasu koji pažljivo osluškujete postižete izuzetne rezultate. Osećate se fantastično, puni ste energije i srećni u svom okruženju. Obuzdajte potrošačku groznicu i pokušajte da uštedite nešto za crne dane. Novac vam je veoma potreban jer planirate putovanje.

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite je u ekspanziji. Zato se pripremite za mnogo strasti i nežnosti tokom celog perioda.

Zdravlje – Naglašena sklonost ka cigaretama, piću i slatkišima odraziće se i na vaše zdravlje. Najpotrebnije je da organizam što pre očistite od toksina.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Tokom ovog perioda očekuje vas nekakvo priznanje, ali ne materijalno, što bi vama trenutno najviše odgovaralo. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da se stručno usavršavate. Ovo je faza učenja, makar i na tuđim greškama. Kako niste u stanju da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja, a situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

Ljubav – Najzad ste shvatili da ne možete od partnera da napravite ono što nije i što ne može da bude. Jedino možete da menjate sebe, pa će se i drugi promeniti.

Zdravlje – Mogući su problemi sa venama i žlezdama.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Imate problema u komunikaciji sa saradnicima, smatraju da ste previše direktni, a smeta im i promena vaših stavova. Okolinu je često zapanjena vašom otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova. Nemate više živaca da ideje uvijate u “oblandu”. Budite istrajni u onom što ste započeli i više verujte u sebe.

Ljubav – Jedan telefonski poziv i kraće putovanje mogu pomoći da se obnovi veza. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

Zdravlje – Zbog preteranog nerviranja možete da imate zdravstvenih neugodnosti. Slaba tačka organizma je na meti.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Poslovi koje budete započeli tokom narednih dana urodiće plodom tek krajem idućeg meseca. Osećate se preporođeno, hiperaktivni ste i veoma srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva pripremaju vam veliko, naravno prijatno, iznenađenje. Ne budite sujetni i ne vodite raspustan život.

Ljubav – Mnogi pripadnici ovog znaka nalaze se u fazi obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo biće obostrano.

Zdravlje – Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posledica bakterijske infekcije koja se lako leči. Izbegavajte piće i slatkiše.
RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Imate uspeha u gotovo svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim delatnosti. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Viši predstavnici ovog znaka uživaju u blagodetima života, dok se niži muče sa problemom ličnog identiteta.

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema.

Zdravlje – Manji problemi sa psihosomatskim bolestima.

ASTROLOG Mihailo Čukić * 063/359-260 | 06. jul 2014. 00:15 | novosti.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR