Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra

0
817
Mesečni horoskop za novembar

Autor: novimagazin.rs

Evo šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

OVAN
Nekako vam se sve pokreće s mrtve tačke u ovom periodu. Najpre će to osetiti oni koji se bave umetnošću, sportom ili sarađuju sa strancima. Verovatno radite na više projekata u isto vreme ili će vam se nuditi honorarni poslovi. Prijaju vam kontakti sa mlađim saradnicima. Jedino vam je komplikovana komunikacija sa šefovima.
Promenljivog ste raspoloženja kada mislite o ljubavi. Pokušavate da pomirite dosta toga u jednoj osobi. Pravićete kompromise ali opet vas prati osećaj da to nije pravo. Privući će vam pažnju neko mlađi ili neko ko često putuje. S druge strane mislite o vezi koju ste ostavili iza sebe. Zauzeti teže ka tome da odnos bude miran. Ne primećujete neke greške koje sami pravite u odnosu, pa partner može nešto da vam zameri početkom nedelje.

 

BIK
Ovo je period u kome ćete se oslanjati na druge više nego što želite. Iskoristite sve ono što vam se nudi kao podrška i pomoć. Nije vam najpovoljnije vreme da nešto dogovarate i pravite dugoročne planove. Stvari vam izgledaju komplikovanije nego što zapravo jesu. Sve to će se ubrzo promeniti. Otvoreni ste u odnosima sa suprotnim polom što i nije loše. Poznanstva su vezana za osobe koje su suprotnog temperamenta od vas. To vam unosi izvesno osveženje i pokreće vas. Zauzeti Bikovi se trude da ostanu mirni u odnosu s voljenom osobom. Opet, partner suviše radi ili brine oko novca, a to je tema oko koje možete da se raspravljate.

 

BLIZANCI
Važite za veoma energičan znak ali vi ste preterali. Toliko stvari radite u isto vreme da je to neizdrživo na duže staze. Osećate umor ali vas više brine finansijski deo. Neki vama neophodan novac kasni, pa ćete se u međuvremenu snaći. Još nije vreme da otkazujete poslove i strpite se u promenama koje priželjkujete. Bolje se organizujte i nađite više vremena za sebe. Emotivni deo je haotičan kao i poslovni. Otvoreni ste za nova poznanstva i interesantna dešavanja. Vašu pažnju može da privuče veoma energična osoba. Možda ne živi u vašem gradu ili vam na neki način nije dostupna.
Interesantni susreti su vezani i za vaše radno mesto. Uz to se pokreće i kontakt iz prošlosti. Niste ni sami sigurni šta biste. Samo polako i slušajte svoje osećaje. Zauzeti Blizanci prepuštaju partneru da planira zajedničko slobodno vreme.

 

RAK
Stvari koje ne zavise od vas se i dalje ne definišu. To stanje vam unosi nervozu u svakodnevnom funkcionisanju na radnom mestu. Nervoza je vezana za komunikaciju sa saradnicima koji su po polažaju ispod vas. Osobe na položaju su vam naklonjene. Poštujte hijerarhiju i poslove koji moraju da imaju svoj tok. Polako izlazite iz vakuum faze kada je u pitanju emotivni deo. Pojavljuju se osobe koje su vam već na neki način poznate. Slobodnim Rakovima sledi susret sa osobom koju kontaktiraju već izvesno vreme, ili konkretizuju jedno ranije poznanstvo. Ako želite nešto potpuno novo – izlazite što više i tu sledi susret sa osobom koja vas fizički podseća na nekoga iz prošlosti. Zauzeti Rakovi napokon nešto rešavaju. Dolazi se do kompromisa bilo da je u pitanju odnos ili nešto što je opterećivalo i vas i partnera, a vezano je za spoljašnje okolnosti.

 

LAV
Već izvesno vreme se nalazite u nekim neizvesnim ili komplikovanim okolnostima. Sada ponovo postavljate osnove u poslovima koji bi trebalo da vam obezbede sigurnost ka kojoj težite. Otežan je protok informacija pa budite oprezni u onome što radite i pričate. Trenutno najbolje prolaze Lavovi koje rade u stranim firmama ili posluju sa strancima. U proteklom periodu ste verovatno više skupljali kontakte i sada razmišljate o tome koga da izdvojite. Neko vama interesantan će se sam izdvojiti tokom vikenda. Zauzeti Lavovi osećaju rasterećenje u odnosu sa voljenom osobom. Postojalo je izvesno nepoverenje ili sumnja u vernost partnera, ali se situacija menja na bolje.

 

DEVICA
Još ne raspolažete nekim informacijama ili ne vidite krajnji cilj onoga što radite. Postaje vam sve teže da udovoljite zahtevima šefova, ali bez gunđanja završavate poslove. Briljirate u svemu što sebi postavite kao zadatak, ali kao da pohvale izostaju. Ne brinite – dugoročno gledajući to su dobri potezi za vas. Već neko vreme se dvoumite po pitanju toga šta vam je činiti u vezi ljubavi. Niti vam se ostaje na poziciji na kojoj ste, a nikako da krenete dalje. Zauzete Device osećaju nezadovoljstvo u trenutnom odnosu ali ništa ne preduzimate povodom toga. Slobodni se verovatno dvoume oko dva potencijalna partnera. Svako ima nešto što vam neverovatno prija, ali i ponaosob imaju mane koje vam ne daju mira. Najverovatnije će u uži izbor ući osoba iz drugog mesta ili često putuje zbog posla.

 

VAGA
Polako ali sigurno vam se vraća samopouzdanje. Ipak povedite računa da ne brzate jer će sitnice biti presudne za dalji tok vaših poslova. Sasvim sigurno nešto dogovarate i to veoma uspešno. Verovatno i više stvari odjednom. Povoljni su vam kontakti sa osobama iz drugih mesta i bližeg inostranstva. Ovo je samo početak pozitivnog period koji sledi. Preovladava potreba da nešto bitno promenite u emotivnom delu. Zbog toga stavljate pink naočare i maštate. Strastveni deo je naglašen, ali nemojte da se zavaravate jer ste često skloni da izjednačavate seksualno i emotivno. Interesantni susreti su vezani za poslovno okruženje. Zauzete Vage osećaju manje tenzije u odnosu.

 

ŠKORPIJA
Trudite se da ne pravite velike promene u poslovnom delu. Posvetite se projektima koje ste ranije počeli. Sve što treba da se razradi ili na neki način završi vam je povoljno. Sasvim sigurno će biti poslovnih ponuda ali sa veoma neizvesnim ishodom. Nemate živaca da se time bavite, pa vam je savet da ne prihvatate. Razmišljate o nekim svojim ludovanjima iz prošlosti i osećajima koji su pratili sve to. Kojeg god da ste emotivnog statusa – želite da obnovite neka iskustva. Već izvesno vreme se osećate nekako umrtvljeno. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju osobu sličnu partneru iz prošlosti. Za tako nešto bi trebalo negde da otputujete. Zauzete Škorpije treba da pokrenu voljenu osobu u pravcu u kojem žele.

 

STRELAC
Vaša energija i koncentracija polako počinje da se normalizuje. Mnogo toga se poremetilo u prethodnih mesec dana pa sada polako počinjete da rešavate taj zaostali haos. Novac vam dolazi verovatno sa više strana, pa i tu dolazi do olakšanja. Verovatno ćete nešto bitno rešiti u vezi nekog papira (ugovora). Stvari se popravljaju i u emotivnom delu. Mnogi će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta. Susret je vezan za mesto na kome se vi osećate prijatno, ili na koje često idete. Interesantnim pričama nigde kraja. Vreme je da se opustite. Zauzeti Strelčevi napokon normalizuju odnose. Zid koji ste podigli se ruši, ili se nešto razjašnjava u vezi partnera koji se u prethodnom periodu zatvorio.

 

JARAC
Ostanite dosledni nekim ranijim stavovima i to će vas dovesti do očekivanog uspeha. Nešto što ne zavisi od vas počinje da se rešava u vašu korist. Osobe na položaju su vam naklonjene iako se pokazuju kao teški sagovornici. Verovatno nešto čekate, a rešenje dolazi krajem nedelje. Tada se pokreće i materijalni deo koji vas brine. Rešeni ste da nešto promenite u emotivnom delu. Vaše reakcije na suprotan pol se menjaju i to daje brze rezultate. Slobodni Jarčevi će verovatno promeniti nešto u vezi svog izgleda. Zauzeti će iznenaditi voljenu osobu. Iznenađenje ne mora da bude prijatno za partnera ali će svakako dati željene rezultate.

 

VODOLIJA
U prethodnom periodu ste napravili dobar dugoročan plan. Još nije vreme za neke bitne promene. Znate na koga možete da računate i to se neće promeniti. Neko će zatražiti vašu pomoć, a vi ćete to brzo rešiti. Eventualno nezadovoljstvo za sada ne pokazujte na radnom mestu. Prilagodite se i pratite tok daljih dešavanja. U emotivnom delu više maštate nego što se pokreću neka konkretna dešavanja. Partner ili potencijalni partner je nekako daleko od vas. Indirektne komunikacije su naglašene. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga na putu u inostranstvu. Kod nekih je naglašena mogućnost da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Može da vam se svidi i neko ko je zauzet, ili ste baš vi zauzeti a neko će vas privući.

 

RIBE
Nestrpljivi ste u promenama koje se za sada samo naglašavaju. Vi biste što pre ka finišu. Skloni ste samokritici, ali i kritikovanju drugih. Uzdržite se od toga jer čete tako samo dugoročno iskomplikovati odnose. To bi vam bilo nepotrebno opterećenje. Nije vam lako jer minus faza suviše dugo traje. Svakako bolji period ide, a za sada se strpite. Želite da promenite kolotečinu i u emotivnom delu. Slobodne Ribe počinju da razmišljaju drugačije o nekome iz kruga prijatelja. To je osoba koja u vama budi osećaj sigurnost ali nije neko ko je zainteresovan za emotivni odnos. Suviše komplikujete neke stvari kada krenete da razmišljate. Zauzeti žele da smanje obaveze koje su sami sebi nametnuli u odnosu. Budite strpljivi i taktični u razgovorima koje inicirate.
(24sata.rs)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR