Pogledajte: Ovo su novi operisani nosevi poznatih!

0
823

Nije tajna da javne ličnosti često idu “pod nož”, kako bi ispravile svoje mane i bile što savršenije za televizijska pojavljivanja. Prvi na redu je skoro uvek nos, koji jednostavno privlači svu pažnju ukoliko ima određene nepravilnosti, a tako je i sa ovim zvezdama.

Dženet Džekson

Pevačica je otvoreno govorila o svojoj operaciji nosa tokom 80-ih. “Nije to nikakva tajna. Operisala sam se sa 16 godina, i opet bih to uradila”, kazala je ona.

Ešli Simpson

Ešli je u početku demantovala sve navode da je imala operaciju nosa, ali njen otac je potvrdio tu činjenicu 2006. godine. “Devojke imaju neke svoje ideje, a glavni razlog za njenu operaciju je bilo otežano disanje”.

Kameron Dijaz

Glumica je lomila svoj nos čak četiri puta, a konačnoj operaciji se podvrgnula 2006. godine. “Morala sam da ga operišem jer sam iskrivila disajne puteve. Međutim, nikada ne bih išla na neku drugu vrstu operacija”.

Dženifer Aniston

Dženifer je takođe imala problem sa disajnim putevima, te je zbog toga išla na operaciju nosa u 2007. godini. “Imala sam problem sa disanjem tako da mi je ovo bila najbolja solucija. Od tada spavam kao beba”, priznala je ona.

Džoan Rivers

Komičarka je poznata zavisnica od plastične hirurgije, tako da i ne čudi informacija o modifikovanju nosa.

Holi Medison

Bivša Plejboj zečica, operisala je nos 2009. godine kako bi izgledao manji. “U Holivudu morate da budete savršeni, tako da sam to i postala”.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR