Председник Симоновић присуствовао седници УП ,,Умчари” и донирао више друштвених игара...

Председник Симоновић присуствовао седници УП ,,Умчари” и донирао више друштвених игара ФOTO

0
1310

Председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић позван је од стране председника Удружења пензионера Умчари Владимира Радосављевића да присуствује седници скупштине Удружења пензионера Умчари.

Седници је одржана у Дому културе у Умчарима присуствовало око 200 чланова, а испред градске општине Гроцка присуствовали су председник општине Гроцка Драгољув Симоновић, одборник у Скупштини општине Гроцка Зоран Зарић, начелник Драган Петровић, шеф кабинета Сања Јовановић, координаторка свих Удружења са територије општине Гроцка Драгица Мичић као и многи представници осталих Удружења пензионера.

Председник Симоновић је поздравио присутне и упознао их је са планом развоја општине Грока и најавио бројне инвестиције у наредном периоду. Посебно је истакао да ће се доста средстава улагати у Удружења пензионера у смислу организовања излета, оспособљавања просторија и набавке пратеће опреме, помоћи социјално угроженима. Први излет који ће бити организован то је одлазак у Качарево где општина шаље 9 аутобуса из свих насеља са наше општине.

Након састанка председник Симоновић је обишао просторије Клуба пензионера у Умчарима којима је донирао више друштвених игара (карте, шах, мице) и где је у пријатној атмосфери одиграо партију шаха дружећи се са члановима.

grocka.rs
 

 
 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR