PRESEO IM SMEH: Ismevali ga što nema roditelje, on im odgovorom začepio usta

1
623

Iako smo navikli da na društvenim mrežama čitamo sve i svašta, jedna osoba je prevazišla sve granice, pa je dečku koji je oduševio svojom skromnošću i iskrenošću jasno dao/la do znanja kako je to što nema roditelje – “smešno”. Usledio je odgovor, koji je sve iznenadio. Pogledajte o čemu se radi

Internetom kruži odgovor nepoznatog mladića na društvenoj mreži Ask. Radi se o tome da mu se anonimac podsmevao što nema roditelje.

Iako smo navikli da na pomenutoj društvenoj mreži čitamo sve i svašta, jedna osoba je prevazišla sve granice, pa je dečku koji je oduševio svojom skromnošću i iskrenošću jasno dao/la do znanja kako je to što nema roditelje – “smešno”.

Usledio je odgovor, koji je sve iznenadio. Pogledajte o čemu se radi.

odgovor-decaka-podsmevao-mu-se-a-on-mu-zacepio-usta-1404862594-531049

(Kurir)

Komentari

komentari

1 KOMENTAR

  1. Dao bi samo jedan predlog, toliko mogu sada da se setim. Zašto se ne stavi link ka originalnoj informaciji te vesti kao na primer u vezi ovog članka sa “Preseo im smeh ismevali ga sto nema roditelje im odgovorom zacepio usta” jer sam primetio da je taj tekst na ask.fm očigledno preveden sa nekog drugog jezika i doša se nekog trećeg izvora. Ako je to neka vest neke novinske kuće onda je obavezno i navesti link tog originalnog izvora jer bez toga se krše autorska prava (copyright infringement). Verujem da vi to znate i da je ovo samo propust jer cenim vaš Grocka Info i sve koje rade u njemu a ovo pišem iz dobre namere.
    Hvala na razumevanju i nastavite samo da nas ovako dobro informišete.

POSTAVI ODGOVOR