Snaga Građana: Otvorena kancelarija u Umčarima

0
555

Sinoć u subotu 14.01.2012. u 18h otvorena je kancelarija udruženja Snaga građana u centru Umčara.
Otvaranju su prisustvovali Goran Pekarski, lider Udruženja, Milan Janković, predsednik OO SPS-a , Vesna Tasev, predsednik izvršnog odbora Udruženja, direktori JKP Grocka Dejan Radosavljević i JP Vodovod Grocka Ranko Čubranović.
Pred okupljenim članovima i simpatizerima Snage građana Goran Pekarski lider udruženja je istakao da toliki broj okupljenih ljudi na otvaranju govori da je ideja koja vodi sve članove i simpatizere ispravna, i da svakim danom ima sve više pristalica.

Otvaranju kancelarije prisustvovalo je blizu 200 ljudi, žao nam je što ostali koji su želeli da dođu nisu mogli da prisustvuju otvaranju kancelarije, pre svega zbog malog prostora, takođe mi je drago što je odziv članova i simpatizera bio toliko veliki, i takođe se nadam da ćemo opravdati njihova očekivanja. Nadam se da smo se pokazali kao dobri domaćini, a kancelarija će značiti mnogo za stanovnike južnog dela Opštine koji nam se uvek mogu obratiti. Još jednom bih želeo da se zahvalim svima koji su došli i onima koji su želeli i veliko hvala na podršci koju ste nam pružili. Istakao je Goran Stojanović koordinator Udruženja.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR