SPRDNJA: Selo dobilo ……. za izbore!

0
609

 

Nismo obećali, ali smo napravili i plato na stajalištu da bi ljudima bilo lakše kad pada kiša, izjavio je Branimir Tazić, direktor KJP „Usluga“

Bigrenica, Ćuprija, selo, pečurka, izbori

Komedija… Može da stane 10 ljudi

BEOGRAD – Radujte se…
Priča kaže da će doći dan kad će svi Srbi stati ispod jedne šljive, a oko 1.000 meštana Bigrenice je počelo da vežba – na autobuskom stajalištu su dobili „pečurku“ od oko pet kvadrata. Opština Ćuprija je tako ispunila svoje obećanje.

Bigrenica je selo koje se nalazi između Ćuprije, Resavice i Despotovca, a novo stajalište na mestu Kruška, gde deca i radnici čekaju autobus dobila je početkom marta. Događaj je zabeležila i lokalna televizija, porukom da je obećanje ispunjeno.
– Nismo obećali, ali smo napravili i plato na stajalištu da bi ljudima bilo lakše kad pada kiša – izjavio je Branimir Tazić, direktor KJP „Usluga“.

On za Kurir objašnjava da su meštani tražili stajalište, a Opština je obećala da će pomoći.
– Slikala je televizija, dao sam izjavu… Vidim da se sada od toga pravi sprdnja. Ispod može da stane deset ljudi. Nije velika stvar, ali meštani su presrećni i to mi je bitno, ne pogađaju me podsmešljivi komentari – poručio je Tazić.

Rajko Plašintović, član radnog tela Mesne zajednice Bigrenica, kaže za Kurir da je nadstrešnica pretekla u gradu, pa je završila kod njih:
– Mnogo veći problem su putevi. Asfaltirano je samo dva kilometra, a nedostaje četiri.

(V. S.)

Ponosan... Branimir TadićPonosan… Branimir Tadić

Rajko iz Mesne zajednice
DOŠAO IZ ŠVAJCARSKE DA POMOGNE

Rajko Plaštinović, član radnog tela MZ Bigrenica, vratio se iz Švajcarske i kaže da hoće da pomogne mladima da počnu nešto da rade, da imaju od čega da žive. Infrastruktura je najveći problem, dodaje on.

Autor: Foto: Kurir

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR