STRAVIČNA NESREĆA KOD VRČINA: U lančanom sudaru autobusa i 5 automobila ima mrtvih i povređenih

0
1454

Najmanje jedna osoba je poginula, a više je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na auto-putu Niš-Beograd, u blizini naplatne rampe Vrčin.

 

U udesu je učestvovalo pet putničkih automobila i turistički autobus.

 

Saobraćaj na ovom delu autoputa se teško odvija pošto je policija otvorila za saobraćaj samo jednu traku.- javlja Kurir

Jedno lice je poginulo, a pet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5.15 sati na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnih poslova.

 

FOTO: LJILJANA STANIŠIĆ

Do nesreće je došlo kod mesta Mali Požarevac, opština Sopot, a sudarli su se četiri putnička vozila, kombi i autobus, naveli su u MUP-u.

 

FOTO: LJILJANA STANIŠIĆ

Jedno lice preminulo je na licu mesta, a petoro je povređeno. Hitna pomoć prevezla je povređene u beogradski Urgentni centar.

 

FOTO: LJILJANA STANIŠIĆ

 

Prema rečima dežurnog lekara Ivana Stojmirova za RTS, četiri dovezene osobe su na dijagnostici, stepen povrede se još ne zna, a, kako kaže, deluje da nisu životno ugrožene.

 

Posle detaljnog ispitivanja, kod povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na autoputu Niš-Beograd, potvrđene su lakše povrede, i oni su pušteni kući, rečeno je Tanjugu u Urgentom centru.

 

“Kod povređenih su potvrđene lakse povrede i nije verifikovano stanje koje bi zahtevalo dalje ispitivanje i lecenje u Urgentnom centru”, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 

Na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu, ali je sada normalizovan.

 

UPOZORENJE – UZNEMIRUJUĆI VIDEO!

 

Saobraćaj je u prekidu na ovom delu autoputa, u pravcu ka Beogradu.
Formirale su se kilometarske kolone, u kojima je i veliki broj automobila sa stranim tablicama, pošto je u jeku turistička sezona.

 

(Kurir.rs/Foto i video: Ljiljana Stanišić)

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR