Besplatni fitnes treninzi za građane Beograda

0
601
NextWEB hosting
NextWEB hosting

zivimsportskiKancelarija za mlade grada Beograda pokreće prve besplatne grupne fitnes treninge na otvorenom (Fitness Boot kampove) na četiri lokacije u Beogradu, namenjene svim starosnim grupama  – mladima, ali i nešto starijima, deci, kao i slučajnim prolaznicima. Treninzi u okviru projekta „Živim sportski” održavaće se do kraja avgusta u sledećim terminima: park kod Slavije („Mitićeva rupa”) – svakog dana u 19 časova, Ada Ciganlija (preko puta parkinga, u nivou vodoskoka, na početku „stare” strane) – svakog dana u 18 časova, SC „Olimp” (na početku trim-staze), sredom, petkom i nedeljom u 9 časova i Košutnjak (kod otvorenog košarkaškog terena) –  utorkom, četvrtkom i subotom u 9 časova. 

Treninge vodi profesionalni instruktorski par, svakog dana u trajanju od po sat i po vremena. Organizacijom Fitness Boot kampova Beograd se pridružuje brojnim gradovima u svetu gde je ova vrsta fitnesa vrlo popularna. Kampovi se organizuju u gradskim parkovima, gde ljudi u opuštenoj atmosferi, pod stručnim nadzorom i okruženi pozitivnom energijom, mogu da se rekreiraju, druže i učine nešto za svoje zdravlje. 

Kampovi u Beogradu sastoje se od male bine sa koje treneri, uz muziku, pokazuju vežbe. Ekipu trenera i volontera čine mladi koji se već godinama bave fitnesom i imaju veliko iskustvo u radu sa početnicima i grupnom treningu. Više informacija o besplatnim fitnes treninzima može se videti nawww.zivimsportski.com.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR