EDB Obaveštenje

0
9153
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U cilju poboljšanja komunikacije sa svojim potrošačima PD „Elektrodistribucija Beograd“, obaveštava građane da će od 01. jula, potrošačima na raspolaganju biti  potpuno novi Kontakt centar. Od 01. jula 2011. godine, broj dosadašnjeg Informativnog centra 011 3405 555 je zamenjen novim brojem Kontakt centra – 011 395 7777.

U periodu do 1. septembra, u funkciji će biti oba broja, kako bi potrošači imali dovoljno vremena da se priviknu na ovu bitnu promenu. Nakon 1. septembra, biće u funkciji jedino novi broj Kontakt centra.Potrošači su sada u prilici da jednim telefonskim pozivom broja 011/395-7777 ili elektronskom poštom na adresu info.centar@edb.rs dobiju sve potrebne informacije o uslugama Elektrodistribucije, pristupe informacijama vezane za obračun električne energije, dobiju informaciju o stanju na EDB računa za električnu energiju, ali i informacije o planiranim isključenjima i radovima na elektrodistributivnoj mreži, aktuelnim kvarovima i smetnjama u isporuci električne energije.

Osim informacijama na govornom automatu, koji je dostupan 24 časa dnevno, operateri Kontakt centra su na raspolaganju građanima od 07 do 21 časova radnim danima i od 08 do 17 časova subotom, za sve potrebne informacije o uslugama EDB-a, aktuelnim kvarovima, planiranim radovima na mreži, razjašnjenje računa i provere statusa EDB računa.Osim postojećih funkcija, novi Kontakt centar omogućava potrošačima informaciju o redu čekanja, odnosno zauzetosti operatera, tako da će pozivaoci u svakom trenutku moći da čuju očekivano vreme čekanja do javljanja slobodnog operatera.U okviru modernog Kontakt centra, EDB je uveo i besplatni telefonski broj 0800/360-300, koji je 24 dnevno u funkciji, i preko kojeg će građani moći da potpuno anonimno prijave neovlašćeno korišćenje i krađu električne energije, a ekipe Službe kontrole EDB-a će imati obavezu da reaguju u najkraćem roku.Osluškujući potrebe potročača, „Elektrodistribucija Beograd“ izlazi i u susret građanima prilikom prijave kvarova i smetnji na elektrodistributivnoj mreži, i od 01. septembra 2011. će prijava kvarova, smetnji u isporuci električne energije i prekida u snabdevanju moći da 24 časa dnevno prijave Kontakt centru EDB-a, na jedinstvenom telefonskom broju 011/395-77-99, što će potročima olakšati komunikaciju i doprineti efikasnijoj prijavi kvarova, jer će sve prijave kvarova i reklamacije biti evidentirane u sistemu, i dispečerske ekipe EDB-a će odmah po prijavi izlaziti na teren i ispitati uzroke kvara ili prekida, što praktično znači da više neće biti telefona na kojima se niko neće javljati, i šest telefonskih brojeva za prijavu kvarova, već samo jedan – 011 395 77 99, što će značajno olakšati prijavu kvarova potrošačima i doprineti većem zadovoljstvu potrošača.

I, na kraju, naglašavamo da će i u narednom periodu Elektrodistribucija „Beograd“ aktivno osluškivati potrebe potrošača, i pozivamo potrošače da svoje predloge, sugestije ili eventualne primedbe u vezi Elektrodistribucije „Beograd“ upute Kontakt centru na e-mail info.centar@edb.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR