Linije tramvaja 2, 10 i 5 menjaju trasu od pola jedan ujutru do 30. jula

0
848
NextWEB hosting
NextWEB hosting

zamenatramvajskogkolosekaZbog radova na zameni tramvajskog koloseka u Ulici 27. marta, na delu od Starine Novaka do Đušine ulice, smer ka Dorćolu, koji će se izvoditi od pola jedan ujutru u subotu, 23. jula, do 3.30 časova u subotu, 30. jula, menja se režim rada tramvajskih linija 2, 10 i 5. Radove izvodi  OJ „Infrastruktura i tehnička podrška” GSP-a u saradnji sa JKP „Beograd put”.

Tramvaji sa linije 2 saobraćaće na unutrašnjem krugu: Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Trg Slavija – Glavna železnička stanica – Pristanište, a tramvaji sa linije 10, u oba smera, ići će trasom: Kalemegdan (Beko) – Banjica, preko Pristaništa i Glavne železničke stanice. Obe linije će na izmenjenom delu trase  koristiti postojeća stajališta linija javnog gradskog prevoza. 

Tramvaji sa linije 5 biće preusmereni na linije 6 (Tašmajdan – Ustanička) i 10 (Kalemegdan (Beko) – Banjica).

Na relaciji Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Vukov spomenik saobraćaće lokalna autobuska linija sa oznakom 5A. Trasa linije je Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža  Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik. Autobusi sa linije 5A, smer kretanja menjaće  kao autobusi sa linija 27L i 32 (Kraljice Marije – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova, oko parka). Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Za vreme radova ukidaju se stajališta, za sve linije: „Starine Novaka” u smeru ka Vukovom spomeniku  i  „Palilulska pijaca” u smeru ka Dorćolu.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR