U SC „Olimp” od sutra klizalište sa podlogom od suvog leda

0
710
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Olimp_klizaliste_sU Sportskom centru  „Olimp” (Vjekoslava Kovača 11) sutra u 19 časova biće otvoreno atraktivno klizalište sa podlogom od suvog leda. Na ovoj podlozi kliže se kao na klasičnom ledu, ali tokom cele godine i u svim klimatskim uslovima.

Na klizalištu kompanije „Igloo” po principu „Hockey Dome” trenažnih centara koji postoje u Nemačkoj, Austriji, Italiji a sada i kod nas, održavaće se individualni treninzi, školska nastava, časovi umetničkog klizanja, hokejaški treninzi i turniri, slobodno klizanje, predstave, međunarodni turniri, „tim bilding” seminari, rođendani i drugo. 

Tokom letnje sezone klizalište će za građanstvo biti otvoreno od 10 do 11 i od 20 do 21 čas, a za organizovane sadržaje i treninge od 9 do 13 i od 17 do 21 čas. Cena jednočasovnog bloka slobodnog klizanja je 250 dinara za decu do sedam godina i 350 dinara za sve ostale, a u cenu je uračunato i iznajmljivanje klizaljki. Klizalište se nalazi na terasi iznad kompleksa bazena SC „Olimp”, a ulazi se sa strane upravne zgrade.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR