Sutra sednica Skupštine grada

0
782
NextWEB hosting
NextWEB hosting

skupstina_beograda_sednicaPredsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za sutra 34. sednicu Skupštine grada Beograda. 

Na dnevnom redu gradskog parlamenta nalazi se Predlog za izmenu i dopunu Regionalnog prostornog plana administrativnog područja grada Beograda.

Razmatraće se i Predlog odluke o auto-taksi prevozu, izmene Odluke o javnim parkiralištima, kao i Predlog odluke o držanju domaćih životinja i kućnih ljubimaca na teritoriji grada Beograda. 

Pred odbornicima će se naći i predlozi planova generalne regulacije za deo teritorije opštine Rakovica, Jelezovac – Sunčani breg, za proširenje groblja u mestu Rudovci, opština Lazarevac, kao i planovi detaljne regulacije dela centralne zone opštine Vračar, Ulica cara Nikolaja Drugog, Mileševske, Celjske, Sazonove, Šumatovačke i Maksima Gorkog. Takođe, planovi detaljne regulacije obuhvataju i kompleks stanice za snabdevanje gorivom u Francuskoj ulici na opštini Stari grad.

Odlučivaće se i o Predlogu strategije rešavanja problema nevlasničkih pasa i mačaka na teritoriji Beograda.

Odbornici će razmatrati i Predlog odluke o konverziji potraživanja grada Beograda po osnovu neizmirenih javnih prihoda u kapital grada Beograda u kompaniji „Progres” a.d. Beograd.

Na dnevnom redu su i predlozi o razrešenju i imenovanju direktora i članova nadzornih i upravnih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR