Košarkaški klub “Gro Basket” – Novi klub u Grockoj

0
Želimo da obavestimo naše čitaoce da sa dosta uspeha za vrlo kratko vreme na Opštini Grocka funkcioniše novi  Košarkaški klub Gro-Basket! 
Naime, pre godinu dana je počeo da radi klub koji je za kratko vreme uspeo da okupi oko 80 dečaka u Grockoj, Vinči i Kaluđerici. 
Klub je u prethodnoj školskoj godini radio na obuci dece košarkaškim elementima, uspeo da obezbedi veći broj rekvizita za treninge, majice, dresove,  uz veliku pomoć Opštine,  a od ove godine se u takmičenjima Košarkaškog saveza Srbije takmiče dve generacije KK Gro-Basket, kadeti i mlađi pioniri što predstavlja najozbiljniji  projekat  jednog Košarkaškog kluba sa naše Opštine kada su deca u pitanju.
Osnivači kluba su Marko Pljevaljčić i Nikola Stojković  koji su u dogovoru sa velikim brojem naših sugrađana odlučili da osnuju klub koji bi se ozbiljno i odgovorno bavio radom sa mladima i usmeravao ih na košarku i sport.
Kao još jedan rezultat kluba ističe se i stvaranje novih stručnjaka među kojima prednjače Saša Jović apsolvent DIF-a i Jovan Vasilijević  koji radi sa decom u Kaluđerici i Vinči.
NextWEB hosting

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

four × 4 =