Kik boks takmičenje u Kaluđerici

0
972
NextWEB hosting
NextWEB hosting

kik-boks-klub-grocka_resizeKik boks klub “Grocka“ u subotu, 17.decembra 2011. godine, organizuje dve velike manifestacije pod nazivom “Trofej Beograda“ u savate boksu i “Kup Kaluđerice-Point Centar“ u Point Centru u Kaluđerici.

Preko 50 takmičara iz svih Beogradskih klubova nadmetaće se u kik boks disciplini, a učestvovaće sve uzrasne kategorije od pionira do seniora. Eliminacione borbe počinju u 11 časova, dok će se finalne borbe odigrati od 18 časova.

Klub postoji od 2007.godine, i okuplja decu od 5 godina i starije, a osnovao ga je profi prvak Evrope, vice šampion sveta i trener raprezentacije Srbije Milovan Gašić. Za 4 takmičarske sezone klub je osvojio 200 medalja kako na republičkom nivou tako i na međunarodnim takmičenjima.

Narednog dana 18.decembra 2011. godine, od 12-15 časova, u Point centru u Kaluđerici, Kik boks klub “Grocka“, u saradnji sa apsolventima defektološkog fakulteta organizuje humanitarnu akciju pod nazivom “OD DECE DECI“. Toga dana sakupljaće se neoštećena garderoba i igračke za decu ometenu u razvoju i bez roditeljskog staranja u Sremčici i u Zvečanskoj, a biće organizovana i radionica na kojoj će deca praviti novogodišnje čestitke štićenicima ovih ustanova.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR