Proslava 30 godina postojanja šahovskog kluba Boleč

0
825
NextWEB hosting
NextWEB hosting

proslava-sah-kluba-bolecJuče u subotu 24.12.2011. šahovski klub Boleč je obeležio 30 godina postojanja. Na prigodnoj svečanosti prisustvovali su mnogobrojni bivši i sadašnji članovi, gosti iz šahovskih organizacija Beograda i Srbije, kao i činioci društvenog života opštine i Boleča.

Vlada Lukić, član opštinskog veća je pozdravio okupljene i ispričao istoriju kluba od nastanka do danas a Zoran Njegić, predsednik šahovskog kluba je uručio prigodne plakete i zahvalnice osobama koje su pomogle klub u proteklom periodu, i članovima koji su zaslužni za uspehe i samo postojanje kluba.

Jedan od osnivača šahovskog kluba Boleč i dugogodišnji predsednik kluba Zoran Njegić je izjavio za Grocka Info portal: „Klub postoji 30 godina, tj. od 1981. ali smo uvek kuburili, nemamo prostoriju, nemamo većih finansijskih sredstava, sponzora. Pored problema osvojili smo dva pehara, pobednici Beograda u ubrzanom šahu na pet minuta 2007. i 2008. Klub ima tridesetak članova koji su aktivni. Takođe svake godine za Spasovdan održavamo i šahovski turnir, u kojem uzme učešće svake godine sve veći broj tamičara.“

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR