Sutra 37. sednica Skupštine grada Beograda

0
593
NextWEB hosting
NextWEB hosting

zasedanje_skupstine_gradaPredsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić zakazao je za sutra, s početkom u 10 časova,  37. sednicu Skupštine grada Beograda.

Na dnevnom redu Skupštine nalazi se Predlog o izmeni odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji grada Beograda, kao i Predlog odluke o radnom vremenu zdravstvenih ustanova čiji je osnivač grad.

Razmatraće se i predlog o izmeni Odluke o dodatnim oblicima zaštite trudnica i porodilja na teritoriji grada, Predlog odluke o mreži osnovnih škola u Beogradu, zatim odluke o učeničkim i studentskim stipendijama, kao i Predlog odluke o dodeli poklona i nagrada za učenike osnovnih i srednjih škola.

Pred odbornicima će se naći i predlozi rešenja o dodeli naziva mostu preko Save, o dodeli naziva „Plato Đoke Vještice“ i „Plato Aleksandra Nikolića“ na teritoriji gradskih opština Vračar i Novi Beograd, kao i o dodeli naziva ulicama na teritoriji opština Palilula, Savski venac i Voždovac. Odbornici će odlučivati i o predlogu za promenu Statuta grada Beograda sa predlogom zaključka o pristupanju promeni Statuta.

Odlučivaće se i o Predlogu plana detaljne regulacije područja gradske park-šume Zvezdara, na teritoriji opštine Zvezdara, i o dopuni planova detaljne regulacije područja uz Ulicu vojvode Stepe, na opštini Voždovac.

Odbornici će razmatrati i izmene Plana mesta za postavljanje plovila na delu obale i vodnog prostora na teritoriji Beograda, kao i predloge o razrešenju i imenovanju direktora i članova nadzornih i upravnih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Beograd.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR