Proradio SMS sistem za lociranje autobusa

0
730
NextWEB hosting
NextWEB hosting

bgbusplusPreciznu informaciju putem SMS poruke o tome gde je trenutno gradski prevoz i kad otprilike stiže građani će moći da dobiju od 15. marta kada će i zvanično startovati SMS usluga u okviru “Bus plus” sistema. Pozivom na *011* i unošenjem koda stajališta putnici i sada mogu besplatno da saznaju koliko stanica je autobus udaljen od mesta na kom ga putnik čeka.

– U toku je probni period i putnici treba da znaju da još nije sve usavršeno. Primena ovog sistema počeće 15. marta. Sva stajališta još nisu obeležena, to će biti urađeno do pomenutog datuma, kada će ujedno biti postavljeno i detaljno objašnjenje o tome kako se usluga koristi i koji je broj određene stanice – kažu u “Bus plusu”.

Preciznu informaciju putem SMS poruke o tome gde je trenutno gradski prevoz i kad otprilike stiže građani će moći da dobiju od 15. marta kada će i zvanično startovati SMS usluga u okviru „Bus plus“ sistema. Pozivom na *011* i unošenjem koda stajališta putnici i sada mogu besplatno da saznaju koliko stanica je autobus udaljen od mesta na kom ga putnik čeka.

 – U toku je probni period i putnici treba da znaju da još nije sve usavršeno. Primena ovog sistema počeće 15. marta. Sva stajališta još nisu obeležena, to će biti urađeno do pomenutog datuma, kada će ujedno biti postavljeno i detaljno objašnjenje o tome kako se usluga koristi i koji je broj određene stanice – kažu u „Bus plusu“.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR