Direktor sa lažnom diplomom?

0
986
NextWEB hosting
NextWEB hosting

diploma_resizeFobija naših političara da moraju da poseduju fakultetsku diplomu posebno se izjalovila na primeru Aleksandra Stojkovića tada člana SRS-a, sada SNS.

Aleksandar Stojković željan akademske titule i direktorskog mesta došao je do sporne diplome za koju se osnovano sumnja da je falsifikat.

Spornu diplomu Stojković je upisao u radnu knjižicu, međutim original niko nikada nije video.

Kada je imenovan za direktora JKSP Grocka 14. Juna 2007. Odlukom SO Grocka predstavio se kao pogonski inženjer, kao i na lokalnim izborima 2008. Godine.

Dok je bio direktor predstavljao se kao pogonski inženjer, tako se i potpisivao na zvaničnim dokumentima.  Zanimljivo je da je radna knjižica, u kojoj je upisana ova diploma, nestala iz JKSP Grocka, tj. izdata je od strane saradnika Aleksandra Stojkovića i nikada nije vraćena u preduzeće.

Posle izbora direktor je smenjen, a sumnja se povećavala. JKSP je poslao dopis MUP u vezi ove diplome i MUP je ispitao diplomu i došao do zaključka da je diploma grubi falsifikat u kom se pominju čak 5 škola tj. Fakulteta.

Oni koji su studirali znaju da Više škole ne pripadaju Univerzitetu, a ovu diplomu su potpisali dekan ekonomskog fakulteta i rektor Univerzitita.

U prilogu možete videti spornu diplomu kao i dopise MUP-a koji su vezani za ovaj slučaj.

{ppgallery}diploma_resizelsitalazne-diplome1lazne-diplome2{/ppgallery}

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR