Bespovratna sredstva za izložbe iz oblasti poljoprivrede

0
NextWEB hosting

1509674_izlozba_sSekretarijat za privredu raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za finansiranje izložbi iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Beograda za 2012. godinu. Konkurs je objavljen na sajtu grada Beograda www.beograd.rs, a maksimalni iznos po održanoj izložbi je 150.000 dinara.

– Uprava za poljoprivredu grada Beograda već godinama dodeljuje bespovratna sredstva za finansiranje izložbi iz oblasti poljoprivrede kako bi afirmisala poljoprivrednu proizvodnju i ruralna područja na teritoriji Beograda, jačala ekonomsku snagu sela i podstakla razvoj preduzetničke svesti. Tokom 2010. i 2011. godine, uz podršku grada uspešno su organizovane izložbe goveda, ovaca, koza i svinja, izložbe organske hrane i tehničkih i tehnoloških dostignuća u akvakulturi i ribarstvu, kao i prodajne izložbe tradicionalnih poljoprivrednih proizvoda – rekla je Olivera Savović, gradska sekretarka za privredu.

Prijave mogu da podnesu neprofitne organizacije i udruženja kojima je u registru Agencije za privredne registre upisana oblast ostvarivanja ciljeva vezana za poljoprivredu. Takođe, treba da su registrovani i da organizuju izložbu na teritoriji Beograda. Rok za dostavljanje prijava je 25. jun, do 16 sati.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

eight − four =