Prve električne bicikle na Adi

0
619
NextWEB hosting
parkiraj_i_biciklirajUsluga „Parkiraj i bicikliraj” omogućava svakom vozaču koji koristi usluge parkiranja da postane korisnik nove kartice uz pomoć koje po redovnoj ceni parkiranja može da preuzme i koristi električni bicikl.

NextWEB hosting

– E-bicikl možete da vozite kao i klasični – okretanjem pedala, ili da se oslonite na elektromotor snage 250W, kako god želite. Glavna ideja iz koje je proistekla nova usluga našeg preduzeća bila je zapravo želja da rasteretimo grad od velikog broja automobila i utičemo na svest ljudi o zaštiti životne sredine. Ako samo jedan čovek odluči da koristi ovaj sistem, imaćemo jedan automobil manje na ulicama grada, i to je uspeh. Pilot projekat „Parkiraj i bicikliraj” želimo da iznesemo zajedno sa Beograđanima, da zajedničkim snagama ovaj sistem uspostavimo kao uobičajen način funkcionisanja u gradu – rekao je direktor JKP „Parking servis” Boban Kovačević.

Na parkiralištu na Adi Ciganliji sa Makiške strane,  vozači će ubuduće moći da preuzmu električni bicikl prilikom parkiranja.
U narednom periodu očekuje se uvođenje ove usluge i na druga parkirališta, za početak u objekte „Milan Gale Muškatirović” i „Sava centar”.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR