Hitno otklanjanje kvara na crpnoj stanici „Ripanj“

0
706
NextWEB hosting
NextWEB hosting

radovi07032012Zbog kvara na napojnom kablu iz trafostanice „Ripanj“, do kog je došlo usled povećane potrošnje i maksimalnog opterećenja, u prekidu je rad crpne stanice „Ripanj“.

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ angažovane su na hitnom otklanjanju kvara na crpnoj stanici „Ripanj“. Trenutno su bez vode potrošači u naseljima Zuce, Šuplja stena, Stepašinovac, Vrčin, ulice oko železničke stanice u Ripnju, kao i potrošači duž Kragujevačkog puta, saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“.

Do kvara elektroopreme došlo je usled povećane potrošnje i opterećenja crpne stanice, koja već izvesno vreme radi maksimalnim kapacitetom. Ekipe „Beogradskog vodovoda“, koje su trenutno na terenu, trudiće se da radove završe u najkraćem mogućem vremenu. Iako su i danas izuzetno visoke temperature vazduha, radnici BVK i mehanizacija neprekidno će raditi na otklanjanju kvara, kako bi se u navedenim naseljima normalizovalo snabdevanje vodom. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u ranim jutarnjim satima.

Iz ovog javnog komunalnog preduzeća mole potrošače koji su bez vode za strpljenje i razumevanje i izvinjavaju im se zbog eventualnih neprijatnosti. Za najnužnije potrebe za pitkom vodom biće obezbeđene autocisterne. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR