HITNO! Pomozite malom Sergeju da pobedi tumor!

0
677
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Sergeju Milićeviću obolelom od tumora na mozgu neophodan je novac za dalje lečenje. Dečak, koji je na lečenju u Turskoj, do sada je primio 23 hemoterapije, a kako bi se uspešno nastavilo lečenje potrebno je da primi još 28 hemoterapija.

sergej

Poštovani,

 

Našem sedamnaestomesečnom dečaku Sergeju Milićeviću je pre šest meseci urađena magnetna rezonanca glave koja je pokazala postojanje velikog tumora na mozgu, koji je zahvatio optičke nerve, hipofizu i važne krvne sudove. Doktori iz Službe neurohirurgije Kliničkog centra Srbije su nam rekli da, ukoliko bi se ovakva operacija izvela u srpskoj klinici, postoji velika verovatnoća da dete ostane bez vida, jer ne postoje dovoljno precizni instrumenti, a tumor je veoma uznapredovao. Zato smo spas za naše dete potražili u inostranstvu. Kako nismo imali novčana sredstva potrebna za lečenje, obratili smo se medijima, kompanijama, humanitarnim organizacijama i pojedincima i zahvaljujući velikom angažovanju svih, u kratkom roku, prikupljen je novac koji je bio dovoljan za početak Sergejevog lečenja.

 

 

potvrda

Po preporuci, na operaciju smo ga odveli u Istanbul na kliniku Acibadem. S obzirom da je do tada veoma oslabio neurohirurg nam je rekao da je u tom trenutku operacija vrlo rizična jer je fizički ne bi izdžao. Zato je Sergeju preporučeno lečenje hemioterapijom i dat mu je plan ishrane ne bi li povratio težinu i nastavio da se normalno razvija.

Od 21. marta 2012. godine Sergej je otpočeo lečenje na ovoj klinici. Počeli smo se pridržavati saveta lekara i bili veoma uporni. Do sada je primio 23 hemioterapije a lekari su zadovoljni Sergejevim razvitkom. Na snimku sa magnetne rezonance se vidi da je tumor zaustavio svoj rast i da se u vrlo malom procentu smanjio što nam uliva velike nade za izlečenje našeg sina. Snimak je takođe pokazao postojanje ciste koja se do sada uvećavala i koju bi neurohirurg otklonio ukoliko bi nastavila svoj rast. Za proteklih sedam meseci je porastao 8 cm, popravio se 3 kg, počeo da priča, da puzi, da prohodava i da sa puno energije nastavlja svoj tek početi a veoma ugroženi život.

Neurohirurg nas je posavetovao da se za sada sačeka sa operacijom i da nastavi da prima hemioterapiju jer su njegova očekivanja da će ona još više uticati na smanjenje tumora. Plan je da Sergej primi još 28 hemioterapija u narednih sedam meseci. Operacija će se uraditi u najboljem trenutku.

Od prethodnih donacija smo sakupili sumu novca koja je bila namenjena operaciji ali s obzirom da je bila rizična po život deteta, koristili smo je na prepisane tretmane hemioterapije. U međuvremenu je Sergej dobio veoma burnu alergijsku reakciju, tako da sada prima i dodatne lekove protiv, a i metod davanja same hemioterapije je komplikovaniji od ranijeg. Samim tim je cena lečenja znatno porasla. Zato su nam potrebne nove novčane donacije da bismo mogli da nastavimo sa kako doktor smatra uspešnim lečenjem.

Sergej je mali dečak pun radosti, energije i želje za životom. On je mali junak koji stoički izdržava teške i mučne tretmane. Da bi nastavio sa svojim životom potreban mu je novac.

Unapred se zahvaljujemo na odzivu i srdačno Vas pozdravljamo,

Saša Milićević, otac deteta

+381645811065

Jasna Milićević Jelenković, majka deteta

+381637464302

U Komercijalnoj banci smo otvorili žiro račune na koje možete uplaćivati novac za Sergeja.

Na ime: Sergej Milićević

-br. dinarskog žiro računa 205-9011004580162-90

-br.deviznog žiro računa:

za inostranstvo: (instrukcije)

SWIFT-BIC: KOBBRSBG

IBAN/Account Number: RS35205903101757305097

za Srbiju (samo pravna lica): 90-310-1757305.0

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR