Odgovor SNS na saopštenje DS

0
665
NextWEB hosting
NextWEB hosting

SNS logoOpštinski odbor Srpske napredne stranke Grocka, zgranut je jezikom mržnje i laži kojima se koristi Demokratska stranka u Grockoj. Kao da imaju amneziju od 2008-e godine kada su nemo posmatrali kako im tadašnja vlast uzima pola odborničke grupe, a onda su pokušali ove godine da sa tim istim ljudima uđu u vlast, i osujete volju naroda za promenama.

Moramo podsetiti da je DS vlada Beogradom već 12 godina, a da se građani naše opštine i dalje osećaju kao građani trećeg reda. Da li je za to kriva Srpska napredna stranka, ili nesposobnost opštinskog odbora DS-a, koji je jedini u Beogradu izbačen iz vlasti 2009-e godine od strane njihovih stranačkih organa. Godinama ovaj odbor nema lidera, i glavni je krivac za političku krizu koja našu opštinu drma već godinama. Totalno netačne informacije su da je koalicija u Grockoj sastavljena na osnovu trulih komprimisa, saradnja je odlična, i sasvim je očigledno da ova koalicija opstaje 4 godine, a ništa manje izvesno nije, kako stvari stoje, da će tu biti do 2020-te godine.

Predsednik opštine Dragoljub Simonović je na sednici Skupštine opštine Grocka održanoj 5. novembra pozvao odbornike DS-a da učestvuju u rešavanju problema građana, kao što je vraćanje matičara u mesne zajednice, ali očigledno da predsednik tog odbora gaji određene ambicije, koje su nažalost u ovom trenutku neostvarive. Gospodinu Vojkanu Miloševiću pružamo punu podršku, i pozivamo i ostale časne odbornike koji su prepoznali volju nove opštinske vlasti za promenama na bolje, da nam se pridruže.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR