Intervju: Stefan Dilberović – šef odborničke grupe SNS Grocka

0
858
NextWEB hosting
NextWEB hosting

stefan-dilberovicGospodine Dilberoviću, odbornička grupa Srpske napredne stranke najbrojnija je odbornička grupa u skupštini opštine Grocka. Šta to predstavlja za vašu stranku?

Srpska napredna stranka, kao najjača grupacija u parlamentu sigurno ima najveću odgovornost prema građanima opštine Grocka,a to je da ispuni obećanja koja je dala u predizbornoj kampanji. Radom poslednjih 6 meseci, uspeli smo da promenimo mnogo toga u našoj opštini, počevši od rada službi, preko rada opštinskih funkcionera, kao i zalaganja za ulepšavanjem naše opštine. Trudimo se da sa ovo malo finansijskih sredstava što imamo, uradimo nešto što će našim građanima značiti u njihovim, lokalnim sredinama. Sve što se dobro uradi na teritoriji opštine Grocka pripisaće se ovoj lokalnoj koaliciji, a sve što se loše protumači pripisaće se Srpskoj naprednoj stranci. Upravo je ovo razlog zašto mi imamo najveću odgovornost prema građanima.

Šta je cilj nove opštinske vlasti u narednoj godini?

Bivši predsednik opštine Dragoljub Simonović je završio poslove oko projekta gasifikacije cele opštine. Takođe je započet rad na projektu sređivanja fekalnog potoka u Kaluđerici, gde problem predstavljaju imovinsko pravni odnosi, koji će biti rešeni od strane naše pravne službe. Veoma važno pitanje, za veliki broj naših građana je vodosnabdevanje Vrčina, Grocke, Begaljice i Boleča, kao i izgradnja vodovoda u Ritopeku. Pored ovoga, započeto je kopanje dva bunara u Grockoj i Vrčinu, a pristupili smo i izradi projekta vodovodne mreže u Ritopeku.

Kakvu saradnju ima vaša odbornička grupa sa predstavnicima drugih grupacija?

Imamo odličnu saradnju sa svim koalicionim partnerima koji čine opštinsku vlast. Što se tiče Demokratske stranke , oni još lutaju i nisu se pronašli na političkom nebu Grocke, a sve to dok im se odbornička grupa rasipa. Za razliku od njih, odbornici SPS-a i Snage građana ne dolaze na sednice Skupštine opštine od konstituisanja novog saziva, što nije dobro, jer time omalovažavaju one birače koji su im pružili poverenje na prethodnim iz-borima.

Koja je poruka Srpske napredne stranke biračima za 2013. godinu?

Želimo našim građanima sve najbolje, pre svega puno sreće i zdravlja, a mi ćemo uložiti maksimalan napor da opravdamo njihovo poverenje i učinimo životnu svakodnevnicu lakšom.

Intervju preuzet iz Gročanskog glasnika

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR