Milinko Mića Jevremović odgovorio Goranu Pekarskom

0
654
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Milinko Mica Jevremovic 

Odgovor na intervju Gorana Pekarskog

„Evo sedoh na malenu klupu uzeh pero u desnicu ruku pa ga molim
da mi lepo šara da se s tobom razgovaram“

Gospodine Pekarski Gorane predsedniče udruženja-Snaga građana.

– Ne znam da li sam zakasnio da prokomentarišem tvoj intervju koji je objavljen 01.02.2013.godine u 15:46h. Osećao bih veliku prazninu u mom političkom životu da bar nekoliko rečenica ne kažem, nadam se da se nećeš naljutiti. Kada sam pročitao intevju mnoge stvari su mi bile jasnije, iako sam imao i ranije saznanja da si se direktno umešao u našu stranku, a pored toga na najgrublji način omalovažavaš, vređaš, nazivaš najpogrdnijim rečima naše stranačke funkcionere (sekretara izvršnog odbora opštinskog odbora SPS-a, člana izvršnog odbora gradskog odbora SPS-a, člana izvršnog odbora opštinskog odbora SPS-a).

– Drago mi je što nisi mogao više da se kriješ u svojim namerama, pa si ih sada i javno pokazao.

– I ti sam znaš da nemaš nikakva prava da kadroviraš u našoj stanci, da indirektno teraš naše članove i funkcionere iz stranke i da nazivaš pojedince najpogrdnijim rečima, ali sada se vidi da je tvoj zadatak da razbiješ opštinski odbor SPS-a u Grockoj kako bi u nekoj budućoj varijanti dominirao. Otprilike to ti za sada ide od ruke i ja ti čestitam na sposobnosti. Primera radi i prethodne stranke gde si bio ti si to uspevao i one su se raspale ili skoro raspale na opštinskom nivou. Ja imam saznanja da se u Segedinu na kursu 2000 godine učilo na ovu temu.

– Razumem da je to politika i to je dozvoljeno u politici, doista u tome smo ti i mi dosta pomogli jer smo ti verovali.

– Nemoj da si ubeđen da te simpatišu naši članovi kao i naše rukovodstvo. Razgovarao sam sa velikim brojem i veruj mi (a i nemoraš) velika većina da ne kažem skoro svi krive tebe za poraz na izborima kao i neulazak u vlast jer sa tobom neće ni jedna partija ni pojedinci, a nas su mnogi molili da uđemo u vlast ali bez tebe. A zašto te krive – zato što si nas prevario, pričao si da imaš „11.000“ članova, a mi zajedno (SPS-Snaga Građana) na izborima osvojismo nešto preko 6.500 glasova na celoj opštini. Tako da je otprilike nešto više od polovine tvojih članova (11.000) glasalo za tebe, preostali su te izdali, tako da ispada da za našu partiju SPS niko nije glasao pa ni mi sami. Doista tačno je da je grupa građana iz Kaluđerice ali pod imenom Vladan Zarić imala dosta članova čini mi se nešto oko 2-3 hiljade ali to nema veze sa tobom. Ime Vladan Zarić je nešto značilo u Kaluđerici pa prema tome i tu je sve jasno.

– Nisam siguran da ti više veruju i u našem gradskom odboru, kako tamo pričaju i oni su prevareni i provalili su prevaru.

– Da ne zaboravim da prokomentarišem i moju ličnu ulogu u tvom intervjuu. Ne znam odakle ti to da sam ja fingirao kampanju. Pogledaj izborne rezultate u Kaluđerici i videćeš da je od 10 biračkih mesta moje biračko mesto na drugom mestu iako si me potpuno izolovao iz kampanje. Ne znam na kom biračkom mestu si ti fingirao, ili uspešno odradio kampanju, voleo bih da znam. Ne vredi ti napadati druge za poraz, kad i sam znaš da si ti najveći krivac za celu situaciju. Da sam politički nesrećan zbog svega ovoga to je istina. Što se tiče moje kolateralne štete nemoj mnogo da se sekiraš (ovo samo govori još i o tvom karakteru) bolje objasni građanima (ako već ulaziš u finansije) koliko je iznosio tvoj kućni budžet, a znaj mene to ne interesuje.

– Evo, mislim da nisam bio dug i dosadan, kod mene kažu napad je najbolja odbrana. Ja sam ubeđen da si ti primenio to pravilo, jer u dosta slučajeva i uspe, ali u ovom slučaju je sve jasno i nadam se da neće uspeti.

Milinko-Mića Jevremović sekretar izvršnog odbora opštinskog odbora SPS-a u Grockoj

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR