Đorđevići iz Zaklopače dobiće struju

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

porodica-djorcevic-zaklopaca-dobija-strujuPredsednik opštine Grocka zajedno sa saradnicima obišao je danas porodicu Đorđević iz Zaklopače koja već osam godina ne može da dobije priključak za struju. Situacija je više nego alarmantna, imajući u vidu da tu žive dva osnovca.

Na veliko zalaganje i insistiranje predsednika Zorana Markova, ova porodica u najskorijem roku može da očekuje svetlo u svom domu.

„Tužno je da ova deca nemaju elementarne uslove za život, i zato sam se i založio da električna energija što pre stigne u ovaj dom. Sve eventualne troškove koje bude imala porodica Đorđević a koji se tiču samog priključka za struju, pomoćiće humani donator iz naših redova. Loše je to što tek posle osam godina oni dobijaju osnovne uslove za život, ali jako je važno da počne da se vodi briga o ljudima koji ovako žive. Od dolaska na vlast zadnjih meseci pomogli smo dosta porodica, kako novčano, tako i u ogrevu, a obećavam da ćemo tu praksu nastaviti i u narednom periodu“, izjavio je predsednik Gradske opštine Grocka Zoran Markov.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR