Nova stranka, stari ljudi

0
NextWEB hosting

nova-stranka-grockaZoran Živković je u jednoj od svojih izjava rekao da želi da vidi nove ljude u novoj stranci, one koji se do sada nisu bavili politikom.

Naravo, naša opština mora biti izuzetak čak i po ovom pitanju.

Inicijator Nove stranke na našoj opštini je Predrag Gmitrić, koji je bio član SPO-a, Otpora, G17+ i LDP. Iako je promenio mnogo stranaka ni u jednoj nije imao uticaj, a samo je u LDP-u bio član OO i to samo par sastanaka. Dao je ostavku na mesto člana OO, a onda posle godinu dana je povukao “neopozivu” ostavku. Po njegovim izjavama koje se mogu naći na društvenim mrežama oko Nove stranke u Kaluđerici su se okupili bivši članovi LDP, DS, ali i SPS i radikala.

Prvi sastanak je održan u privatnoj kući inicijatora, a sastanku su prisustvovali uglavnom prijatelji i poznanici gospodina Gmitrića, ali bez prisustva predstavnika iz grada.

Nova stranka koja će nastupiti sa 2 opštinska odbora, Kaluđericom i Grockom, na teritoriji opštine, već na početku rada je naišla na problem, koja će mesta ući u sastav novog OO Kaluđerica, a koja će biti deo OO Grocka. Ritopek i Boleč su postali kamen spoticanja.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

eleven + fourteen =