Održana manifestacija „38.Susreti sela“

0
611
NextWEB hosting
NextWEB hosting

susreti-sela-umcari-2013U Umčarima u Domu kulture sinoć su više nego uspešno održani „38. Susreti sela“.

Sala doma kulture je bila ispunjena do poslednjeg mesta, pa i slobodnog prostora za stajanje nije bilo dovoljno. Savet mesne zajednice Umčari uz pomoć GO Grocka, Javnih preduzeća i preko dvadeset sponzora ponudio je posetiocima dva sata bogatog muzičkog programa.

Program je bio sastavljen iz takmičarskog i revialnog dela, u takmičarskom delu učesnici su se nadmetali u dve kategorije: amateri vokalni solisti i amateri instrumentalni solisti. U revijalnom delu programa učestvovali su kulturno umetnička društva iz Zaklopače i Vrčina, kao i estradni umetnici Lukas i Pirosi. Sve učesnike u programu pratio je orkestar  „Pirossi band“.

„38. Susrete sela“ ispratili su kao gosti i kompletno rukovodstvo GO Grocka na čelu sa predsednikom opštine Markov Zoranom, koji je pobednicima uručio diplome i novčane nagrade. U kratkom obraćanju svim prisutnima predsednik je izrzio ogromno zadovoljstvo što je ponovo uspostavljena tradicija i posle nekoliko godina organizovana ponovo kulturna  manifestacija „Susreti sela“, zahvalio se građanima što su prisutni u ovom velikom broju i rekao da će opština i dalje nastaviti da pomaže u skladu sa svojim mogućnostima organizovanje sličnih kulturnih manifestacija i u drugim mestima na teritoriji naše opštine.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR