2. Međunarodni Prvomajski turnir bazičnog fudbala Vrčin 2013

0
1158
NextWEB hosting
NextWEB hosting

U periodu od 02. – 04. maja 2013. Škola fudbala „FK VRČIN“ organizuje Međunarodni turnir bazičnog fudbala za decu od 6-12 godina, pod pokroviteljstvom FSB i FSS.

Učestvuje preko 600 devojčica i dečaka iz Srbije i zemalja regiona.

Zadovoljstvo nam je i čast što ćemo ove godine ugostiti Sportske prijatelje iz Beograda i okoline, Vršca, Požarevca, Nove Pazove, Velikog Gradišta, Smedereva, Sopota, Lazarevca, Pančeva… kao i najveće fudbalske gigante poput Crvene Zvezde i OFK Beograda. Posebno se ponosimo što ćemo imati i goste iz zemalja regiona iz Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Takmičiće se selekcije 2001, 2002, 2003, 2004, 2005. i 2006. godišta.

„Naime nakon prošlogodišnjeg uspešno organizovanog turnira ove godine je celokupna organizacija podignuta na vanserijski visok nivo. Dobili smo pokroviteljstvo FSB i FSS koji su prepoznali kvalitet i entuzijazam. Dokaz tome je prisustvo prvog čoveka FSS za bazični fudbal, Janković Igora koji će biti naš gost i supervizor i upriličiti ovu manifestaciju tako što će proglasiti turnir otvorenim. Nadamo se da ćemo i naredne godine kao i ove napraviti ovako veliki pomak u organizaciji turnira koji pretenduje da postane ponos naše opštine ne na lokalnom nivou već i Republičkom i Međunarodnom. Dokaz tome je i velika čast koju nam je ukazala DSFA (Dečija Sportska Fudbalska Asocijacija) koja nam je uputila zahtev da odobrimo prisustvo agenata fk „REAL MADRID“ koji će biti prisutni tokom turnira i najbolje pojedince nagraditi prisustvovanjem i učestvovanjem na njihovom kampu koji se održava u Sloveniji neposredo nakon našeg turnira.” – Zadovoljno ističe koordinator sektora za bazični fudbal FSS i dir. Omladinske škole FK Vrčin Marko Ristić.

Očekujemo i vas da dođete i uživate u majstorijama mladih talenata

02.-04. Stadion FK Vrčin u Vrčiu

Info 060/ 730 88 99

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR